Advent u Malinskoj starta hit komedijom Sve o muškarcima, a zatim slijedi prava božićna bajka

U bogatom programu sudjelovat će dječji zborovi i školska dramska sekcija, a posebnu prodajnu ponudu priprema školska zadruga dok će se za besplatnu gastronomsku ponudu te glazbeni program uz DJ Potnara pobrinuti Mjesni odbor Malinska-Bogović

Advent samo što nije započeo, zima nam opasno kuca na vrata, a posljednje pripreme za advent u Malinskoj bliže se kraju. Zagrijmo se smijehom i u ovogodišnje došašće uplovimo vedrim duhom, poručuju organizatori malinskarskog adventa.

Općina Malinska-Dubašnica i Komunalno društvo Malinska-Dubašnica pozivaju vas ove subote, 2. prosinca u školsku sportsku dvoranu u Bogovićima na hit komediju Kazališta Gavran ”Sve o muškarcima” koja započinje u 19 sati. Karte za predstavu možete kupiti u Interpretacijskom centru DUBoak te na ulazu u sportsku dvoranu neposredno prije početka predstave.

Obilježavanje adventa započet će 3. prosinca održavanjem svete mise u crkvi svetog Nikole u Malinskoj, s početkom u 17 sati, nakon čega se program paljenja prve adventske svijeće i mnoštva lampica nastavlja na Jazu. U bogatom programu sudjelovat će dječji zborovi i školska dramska sekcija, a posebnu prodajnu ponudu priprema školska zadruga dok će se za besplatnu gastronomsku ponudu te glazbeni program uz DJ Potnara pobrinuti Mjesni odbor Malinska-Bogović.

Toplina srca nek nas svih utopli u pravim zimskim vremenskim (ne)prilikama! Stoga, obucimo se toplo, ponesimo osmjeh i uživajmo u zajedništvu, koje nam je, još donedavno, bilo tako strogo zabranjeno.

error: Content is protected !!