Dva koncerta polaznika Udruge Muzika u koracima

Iz Udruge se zahvaljuju svima na sudjelovanju i podršci te najavljuju još jedan nastup, 22. lipnja na Veloj placi u Krku u sklopu Krk Music Festa u organizaciji TZ grada Krka

Udruga MooK – Muzika u koracima poziva sve ljubitelje glazbe na završni koncert svojih polaznika koji će se održati u utorak, 11. lipnja u Mjesnom odboru Milohnići, s početkom u 20 sati.

Udruga je počela s djelovanjem 2020.godine usred pandemije, s velikim entuzijazmom koji traje i dalje. Ponosni na mlade umjetnike koji se razvijaju i napreduju iz godine u godinu, nastavljaju svoje školovanje dalje u glazbenim i plesnim školama, kao i na svoje polaznike u zrelim godinama koji su se odvažili pronaći mjesto za glazbu u svojoj svakodnevici i koji mentore udruge neizmjerno inspiriraju da i dalje rade punom parom.

Iz Udruge se zahvaljuju svima na sudjelovanju i podršci te najavljuju još jedan nastup, 22. lipnja na Veloj placi u Krku u sklopu Krk Music Festa u organizaciji TZ grada Krka te se vesele nastavku rada na jesen.

Sve informacije uvijek su dostupne na njihovoj web stranici www.muzikaukoracima.hr

error: Content is protected !!