Divne uspomene i raskoš okusa: Restoran Marina dobit će novo ruho, jesenski gušti stigli u 9 bofora

U jesenskoj ponudi su i klasične šurlice te šurlice s gljivama i sirom grana padano, teleći i janjeći kotleti, kao i lungić u umaku od gljiva. Za ljubitelje bogatijih okusa tu je novi burger od crne svinje s kremom od crnog tartufa

Uspomene – na neprocjenjive trenutke, obitelj, sunčana ljeta i ušuškane zime, na fantastičnu hranu i vrhunska pića – neki restorani nisu samo restorani, već i pravi poligoni za stvaranje neizbrisivih sjećanja. Za mnoge, upravo je takav i restoran Marina u sklopu Marine Punat, koji je ove jeseni zatvorio svoja vrata i, u dosadašnjim gabaritima, preselio u dobra spominjanja. Razlog tome su radovi na gradnji novog, ljepšeg i modernijeg prostora koji će nastaviti tradiciju vrhunske kvalitete restorana Marina, stoga nema razloga za tugu.

Dapače, ljubitelji gastro delicija iz marine Punat imaju se čemu radovati, jer dok su u tijeku radovi na novom restoranu, dio gastronomske ponude restorana Marina preselio je u 9 bofora, koji će za sve svoje vjerne goste i one koji će to tek postati, ostati otvoren tijekom čitave zime.

“U ovom sada već nešto svježijem razdoblju naši posjetitelji mogu uživati u plodovima jeseni, a započinjemo s toplim juhama: na meniju su juha od buče i juha od miješanih šumskih gljiva.

U jesenskoj ponudi su i klasične šurlice te šurlice s gljivama i sirom grana padano, teleći i janjeći kotleti, kao i lungić u umaku od gljiva. Za ljubitelje bogatijih okusa tu je novi burger od crne svinje s kremom od crnog tartufa”, kažu chefovi iz 9 bofora.

Za ljubitelje morske hrane preporuka su svakako domaće jadranske lignje, a iako je ljeto već za odmaku, nikada nije loš trenutak za odličan sladoled s tostiranim bučinim košticama.

“Radovi na izgradnji novog restorana su započeli, a u međuvremenu vam se radujemo u našem bistrou & pizzeriji 9 bofora. Želimo se zahvaliti svima koji su nas posjetili tijekom ove godine i veselimo se novim izazovima i sezoni 2023. kada će biti otvorenje novog restorana”, kažu iz Marine Punat.

error: Content is protected !!