Dino Antonić ovog četvrtka na Adventu u Krku, nemojte propustiti ni čarobne photo pointove!

Dino Antonić Acoustic Trio predvođen je jednim od najposebnijih vokala mlađe generacije koji je dosad ostvario mnoge uspjehe, i to kao izvođač, autor i vokalni trener

Protekloga su vikenda posjetitelji Adventa u Krku uživali u bogatom programu i sadržajima za malu i veliku publiku. Nastupao je pjevački zbor Osnovne škole Fran Krsto Frankopan i Gradska glazba Krk, malene je razveselila predstava za djecu Božićni djedomobil, a oni nešto stariji raspjevali su se na koncertu nagrađivane splitske Klape Šufit.

Advent u Krku nastavlja se i u božićnom tjednu, kada na pozornicu stiže Dino Antonić.

“Vremenska prognoza za predstojeći blagdanski vikend trenutno je označena obiljem kiše, no nismo željeli da nas to spriječi u uživanju u najavljenom koncertu Dino Antonić Acoustic Tria, stoga je isti prebačen za samo jedan dan ranije te će se održati ovoga četvrtka, 23. prosinca s početkom u 11:00 sati”, najavljuju iz TZG Krka.

Dino Antonić Acoustic Trio predvođen je jednim od najposebnijih vokala mlađe generacije koji je dosad ostvario mnoge uspjehe, i to kao izvođač, autor i vokalni trener.

“Blagdanski dekor grada Krka oduševio je sve dosadašnje posjetitelje, stvorivši u gradu pravu malu božićnu bajku. Želja nam je bila i da sa sobom iz grada Krka ponesete savršenu blagdansku uspomenu pa smo kreirali čak tri photo pointa na kojima možete snimiti svoje blagdanske fotografije! Dok uživate u šetnji gradom, krenite u smjeru plaže Ježevac ili šetališta Dražica i Portapisane. Naši photo point putokazi će vam pokazati da idete u pravom smjeru, a na vašoj destinaciji uočit ćete savršenu pozadinu i okruženja za snimanje divne blagdanske uspomene”, kažu iz Turističke zajednice Grada Krka te dodaju:

“Svoje fotografije podijelite s nama na društvenim mrežama koristeći već poznatu oznaku #VisitKrkCity, a dodati joj možete i nove oznake Hrvatske turističke zajednice, #MagicalCroatia i #CroatiaWinterWonderland, kako bi vaše fotografije grada Krka podijelili sa brojnim domaćim i stranim posjetiteljima”.

error: Content is protected !!