Dance Star World Dance Masters: Nastupilo 900 plesača, najboljom proglašena 14-godišnja Sara Kirinčić iz Njivica

Nastupila je na gala večeri na kojoj se predstavilo najboljih 18 koreografija cijelog natjecanja

Na plesnom festivalu Dance Star World Dance Masters u Opatiji, na kojem se predstavilo 900 plesača iz deset država, članica kraljevičkog Plesnog kluba Dance Queen Sara Kirinčić u dvije kategorije je osvojila prvo mjesto te je primila specijalnu nagradu za najbolju plesačicu cijelog festivala. Plesačica iz Njivica, u dobi od 14 godina, pobijedila je u kategoriji solo junior jazz s koreografijom W.O.M.E.N. i kategoriji solo junior modern s koreografijom Fools Gold. Nastupila je na gala večeri na kojoj se predstavilo najboljih 18 koreografija cijelog natjecanja. Sara aktivno pleše već osam godina.

Plesni klub Dance Queen nastupio je sa šestero solista. Ira Đerić Hasanac je osvojila jedno prvo mjesto (junior balet) te dva druga mjesta (junior modern i junior open). Druga mjesta osvojili su Klara Šimić (junior jazz), Petra Velepič (senior open) i Tim Štimac (senior lyrical). Treće mjesto zaslužili su Antonia Cerovac (junior modern) i Tim Štimac (senior open). Par Klara Šimić & Ira Đerić Hasanac osvojio je prva mjesta u dvije kategorije (junior open i junior modern).

– Uz Saru, posljednjih godina i drugi plesači kluba proglašavani su najboljim plesačima natjecanja: Ira Đerić Hasanac, Mia Velepič, Petra Velepič, Tim Štimac, Klara Šimić, Dorothea Zubović i Karla Depeder. To je dokaz da je naš plesni klub u konstantnom vrhu na plesnoj sceni. Osim izdvojenih plesača, sjetimo se, Dance Queen je često sa svojim grupama osvajao nagrade na festivalima, a posebno smo nagrađivani zbog kvalitete koreografija, ističe trenerica Marija Španja.

error: Content is protected !!