FOTO/VIDEO Šajeta u Krk donio odličnu atmosferu i poštenu dozu zabave

Šajo je u Krk donio ne samo svoje poznate stihove koji se uvijek rado pjevaju, nego i priličnu količinu smijeha

Dan posvećen svetom Nikoli u gradu Krku je bio pravi slavljenički – uz druženje s omiljenim svecem i podjelu poklona, a zatim i uz koncert uvijek odlično raspoloženog Šajete i njegovog benda. Šajo je u Krk donio ne samo svoje poznate stihove koji se uvijek rado pjevaju, nego i priličnu količinu smijeha, taman za rasplasanu mlađu generaciju – ali i onu nešto stariju koja se odlučno zabavljala na trgu pod koprivićem.

Još jedan krčki koncert potvrdio je ono što je i sam početak blagdanskog programa već dao naslutiti – Advent u Krku je pun pogodak i odličan razlog za posjetu i izvan ljetne turističke sezone.

S tim na umu valja reći i da se program Adventa u Krku nastavlja već krajem ovog tjedna: 9. prosinca u 18.30 pod koprivić stiže grupa Insula, dan kasnije u 11 sati vrijeme je za predstavu za djecu “Noć prije Božića” Teatra Naranča, a u 18.30 na stage stiže i Marko Kutlić.

11. prosinac rezerviran je pak za Božićni program polaznika glazbenih radionica Udruge Muzika u koracima – MooK točno u podne, a u 18.30 prigodni koncert održat će Gradska glazba Krk.

Kako je bilo na koncertu Šajete, donosimo u foto galeriji i live FB javljanju.

Foto: Marijan Milotić/Bodulija.net

error: Content is protected !!