68-godišnjak u Puntu mopedom pokušao pobjeći policiji

“Ovim putem ponovno apeliramo na vozače u prometu da budu odgovorni te da poštuju sve prometne propise kako zbog svoje tako i sigurnosti ostalih sudionika u prometu”, upozoravaju iz policije

Policijski službenici krčke policije su u Puntu oko pola noći prekršajno sankcionirali 68-godišnjeg hrvatskog državljanina, kojeg su zatekli dok je upravljao mopedom marke Aprilia, riječkih registarskih oznaka, bez zaštitne kacige.

Pokušali su ga zaustaviti, no on je unatoč svjetlosnim i zvučnim znakovima za zaustavljanje nastavio vožnju. Nakon toga je parkirao moped i bježeći se udaljio od policijskih službenika, ali su ga vrlo brzo sustigli i priveli na kriminalističko istraživanje u Policijsku postaju Krk. Nakon postupanja je 68-godišnjak prekršajno sankcioniran u skladu s odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici.

“Ovim putem ponovno apeliramo na vozače u prometu da budu odgovorni te da poštuju sve prometne propise kako zbog svoje tako i sigurnosti ostalih sudionika u prometu”, upozoravaju iz policije.

error: Content is protected !!