Beauty edukacija: Našminkaj se sama by Iva Berišić

Žene za otok ovoga puta pripremaju pravo žensko druženje s posebnom gošćom

Udruga Žene za otok u listopadu organizira još jednu u nizu radionica, ovoga puta namijenjenu damama i make upu, pod vodstvom vizažistica IBeauty studio by Iva Berišić.

“Svi znamo da je listopad mjesec borbe protiv raka dojke. Prošle godine obilježile smo ga radionicama vezanim za znanje i zdravlje, a ove godine idemo više roza! Zaključile smo da puno radimo, učimo, stvaramo i da nam treba jedno posebno, opušteno druženje i neke nove vještine baš za naš gušt! Zato vam prvi puta na otoku pripremamo posebno žensko druženje s posebnom gošćom. U goste nam 25.10.2022. u 17:00 u Malu vijećnicu Grada Krka dolazi jedna od najboljih vizažistica u Hrvatskoj iza koje su brojne edukacije, kampanje editorijali, vjenčanja i još mnogo toga”, kažu organizatorice.

“Iva je za nas je pripremila edukaciju „Našminkaj se sama“  te će nam kroz ugodno druženje, primjere i svakoj osobno pokazati kako pravilno nanijeti podlogu, lagane konture pa dnevni look. Svakoj od nas će koristiti mali trikovi koji će nam pomoći u svakodnevnoj rutini”, najavljuju iz udruge.

Promo cijena ove radionice je 250,00 kn i broj mjesta je ograničen, a rezervirati svoje mjesto možete na mail zenezaotok@gmail.com. 

Dodatne informacije dostupne su na broj telefona 095858823.

error: Content is protected !!