FOTO/VIDEO Povorka ribara, hod po gredi i Daleka obala za ludu zabavu na Ribarskom danu u Baški

Odlična organizacija osigurala je atraktivna zbivanja duž plaže, Palade i rive, pa je tako šetnja s jednog na drugi kraj Baške garantirala u svakom trenutku različit atraktivan sadržaj, uz niz nezaobilaznih photo pointova koji su najljepše prizore iz Baške poslali u svijet

Puno smijeha, pjesme, druženja s dragim ljudima i odlična atmosfera obilježili su drugi od tri tradicionalna Ribarska dana u Baški.

Čitava subota bila je u znaku niza aktivnosti, od različitih kreativnih i edukativnih radionica i fire showa, do sjajnog koncerta Daleke obale, atraktivne povorke mještana i izvlačenja ribarske mreže i demonstriranja vještine hodanja po dobro “podmazanoj” gredi nad morem – u borbi za pršut i vino.

Odlična organizacija osigurala je atraktivna zbivanja duž plaže, Palade i rive, pa je tako šetnja s jednog na drugi kraj Baške garantirala u svakom trenutku različit atraktivan sadržaj, uz niz nezaobilaznih photo pointova koji su najljepše prizore iz Baške poslali u svijet.

Posljednji u nizu ovogodišnjih Ribarskih dana na rasporedu je ove nedjelje, uz Malu školu ribolova, Turnir u briškuli i trešeti, Plivačku utrku 2 skakaonice i koncert Klape Kampanel.

Raspored današnjeg Ribarskog dana i najbolje trenutke subote donosimo u nastavku.

Foto: Marijan Milotić/Bodulija.net

NEDJELJA, 07.08.2022.

10:00 – 12:00 „Mala škola ribolova“
RŠD „Škrpina“, „Tuna house Baška“

10:00 Turnir u briškuli i trešeti
Konoba „Kod Frge“

14:00 – 15:30 „Dani otvorenih vrata ribarskog muzeja Buymer“
Udruga „Buymer“, Quick Taxi

16:00 – 17:30 „Dani otvorenih vrata ribarskog muzeja Buymer“
Udruga „Buymer“, Quick Taxi

17:00 „Plivačka utrka 2 skakaonice“
KPD Primorje, Vela plaža, Porto Club

21:00-23:00 Koncert: Klapa Kampanel
Stara riva

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

 

error: Content is protected !!