Aktualne informacije: PCR testiranje na COVID-19 u gradu Krku tijekom uskršnjih blagdana

U gradu Krku testiranja se neće vršiti u vrijeme uskršnjih blagdana, uključujući i Uskrsni ponedjeljak. Međutim, uzimanje uzoraka za testiranje na COVID-19 moguće je provesti u sjedištu Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije i Doma zdravlja Primorsko-goranske županije, u Rijeci

Obzirom na blagdane pred nama i povećani interes putnika i turista, ponavljamo aktualne informacije o PCR testiranju na COVID-19 na otoku Krku radnim danima te mogućnosti koje su na raspolaganju tijekom blagdana.

Uzimanje uzoraka za PCR testiranje na COVID-19 vrši se ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 08.00 – 09.00 sati, ispred Turističke ambulante Doma zdravlja Krk, smještene na adresi Vinogradska 2b, u gradu Krku.

Testiranje se provodi temeljem liječničke uputnice ili na osobni zahtjev uz plaćanje. Pacijenti se prilikom testiranja identificiraju važećom zdravstvenom iskaznicom, a prilikom testiranja na vlastiti zahtjev uz predočenje osobne iskaznice ili putovnice. Cijena testiranja iznosi 490,00 kuna, a plaćanje se vrši u gotovini, u kunama, na licu mjesta. Prije samog testiranja potrebno je ispuniti formular i navesti kontakt e-mail na koji se naknadno šalje rezultat testiranja, a koji je gotov u roku od 48 sati.

Za testiranje nije potrebna prethodna najava, osim u slučaju grupa od deset i više osoba koje se najavljuju e-mailom na: epidemiologija.krk@zzjzpgz.hr ili telefonom na: +385 51 221 955.

U gradu Krku testiranja se neće vršiti u vrijeme uskršnjih blagdana, uključujući i Uskrsni ponedjeljak. Međutim, uzimanje uzoraka za testiranje na COVID-19 moguće je provesti u sjedištu Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije i Doma zdravlja Primorsko-goranske županije, koji se nalaze na adresi Krešimirova 52a, u Rijeci, i to na natkrivenom dijelu parkirališta i platoa ispred glavnog ulaza, od ponedjeljka – subote, između 08.00 i 12.00 sati. Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije moguće je kontaktirati e-mailom na: mis.kancelarija@zzjzpgz.hr ili telefonom na: +385 51 554 803.

Poveznice na informacije o ostalim testnim centrima za područje Primorsko-goranske županije dostupne su OVDJE, a za područje Republike Hrvatske dostupne su OVDJE.

error: Content is protected !!