Advent va Dobrinju na više lokacija uz koncerte, silvestarsko kupanje i odličnu zabavu

Vrhunac adventskog slavlja održat će se u Dobrinju, na Placi 16. 12. od 18:00 na velikoj fešti uz nastup folklornih društava s područja Općine Dobrinj a svih će zabaviti Marko Tolja sa svojim pratećim bendom

Općina Dobrinj ove se godine pridružuje adventskim slavljima uz prigodni program na više lokacija. Premijerom novog nastavka projekta Adria Outdoor Session, snimljenog na prekrasnoj lokaciji parka Ogreni u Dobrinju, u suradnji s portalom Mixmag Adria, u nedjelju 04. 12. u 20:00 sati službeno će se najaviti a ujedno i započeti prvo izdanje Adventa va Dobrinju.

Stanovnici Općine Dobrinj i njihovi gosti moći će tako uživati u čarolijama blagdana tijekom cijelog prosinca, a prigodni blagdanski program pod nazivom Donatorski advent započet će u Polju 11. 12. u 11:00 sati i trajati sve do 20:00 sati uz nastup VIS-a Petrići, te bogatu gastronomsku ponudu koja uključuje frite, kroštule, lovački gulaš, kobasice i kapuz, kuhano vino, kuhani gin i još puno toga. Sav prihod bit će doniran u humanitarne svrhe.

Vrhunac adventskog slavlja održat će se u Dobrinju, na Placi 16. 12. od 18:00 na velikoj fešti uz nastup folklornih društava s područja Općine Dobrinj a svih će zabaviti Marko Tolja sa svojim pratećim bendom. Adventska gastro ponuda jela i pića uz neizostavno kuhano vino i mnoštvo lampica napravit će ugođaj kakav Dobrinj dosad nije imao u ovo blagdansko vrijeme, što nikako ne biste smjeli propustiti.

Božićni koncert u Osnovnoj školi Dobrinj zakazan je za 26.12. uz nastup Kulturnog društva Ive Jelenović na kojem nastupaju sve njihove sekcije, od onih najmlađih do onih najiskusnijih. Tako ćemo imati prilike vidjeti mali i veliki folklor, zbor i plesnu sekciju a sve uz njihovu posebnu gošću te večeri, Zoricu Konđu.

Šlag na kraju, ili kako bi se moglo reći zvijezda na vrhu bora, bit će tradicionalni Ispraćaj Stare godine u Klimnu.

Slavlje počinje točno u 10:30 nastupom Gradske glazbe Trsat iz Rijeke a nastavlja se uz Grupu Point. te neizostavno kupanje najhrabrijih kupača i gastronomsku ponudu hrane i pića u kojoj ćemo svi zajedno uživati.

“Želimo vam dobrodošlicu u naš kraj i sretan i veseo završetak godine! Mi ćemo se potruditi da vam zaista takav i bude”, poručuju organizatori, Općina Dobrinj i Turistička zajednica Općine Dobrinj.

error: Content is protected !!