Advent u Malinskoj: Biciklijada, adventske kućice i glazba uživo za odličnu atmosferu

U subotu, 18.12. u 9 sati svi ljubitelji rekreacije moći će se pak priključiti na Jesenskoj biciklijadi kojom će ispratiti zadnje dane jeseni na dva kotača

Advent u Malinskoj i ovoga tjedna donosi mnoštvo zabave. U petak je tako malinskarsku valu posjetio Djed Božićnjak, koji je vrtićke mališane iznenadio dolaskom u drvenoj barci na vesla. Bila je to sjajna prilika i za kićenje malih božićnih drvca, ali i za fotografiranje s djedicom u prigodno ukrašenoj adventskoj kućici i tople zalogaje uz fritule i čaj.

I ovaj vikend u Malinskoj se može zapjevati i zaplesati na više lokacija, prepoznatljivih po bijelim adventskim kućicama na kojima se uz bogatu gastro adventsku ponudu može ugrijati uz kuhano vino po promotivnoj cijeni od 9 kuna za 2 dcl. Za dobru atmosferu ovoga vikenda pobrinut će se Klapa Intriga i Trio Bajs.

U subotu, 18.12. u 9 sati svi ljubitelji rekreacije moći će se pak priključiti na Jesenskoj biciklijadi kojom će ispratiti zadnje dane jeseni na dva kotača. Za sve sudionike bit će osigurana okrijepa te zasluženi ručak u konobi Nino. Organizatori pozivaju sve rekreativce da sa sobom ponesu i prigodne adventske rekvizite te ukrase svoje bicikle.

Istoga dana u 12 sati najmlađi članovi Jedriličarskog kluba Malinska, u klasi optimist, zaplovit će valom u sklopu cjelogodišnje škole jedrenja sa kapama djeda Božićnjaka, te dodatno obogatiti blagdanski ugođaj.

U subutu 18. i nedjelju 19. prosinca, održat će se i kreativna radionica za roditelje i djecu te sve zainteresirane, pod nazivom “Oslikaj svoju božićnu kuglicu”, pod vodstvom akademske slikarice Eve Meštrović i diplomiranog slikara Ivana Cara.

“Pozivamo Vas da stvorite lijepe uspomene i unikatne božićne kuglice kojima ćete ukrasiti svoj bor. Početak radionice je u 16:00 sati, maksimalno trajanje radionice je 90 minuta, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na mail udruga.termen@gmail.com ili na broj 099 345 91 80 (Ivan Car). Prostor će biti grijan”, ističu iz Udruge Termen.

Hladne i kratke zimske dane sve do 24. prosinca možete upotpuniti specijalitetima od bakalara u Restoranu Royal uz prigodni zabavni program, a glazbu uživo i pravo božićno raspoloženje pronaći ćete i u The Pirate Bayu i Kapu, kamo stiže Trio Bajs, TS Fontana, Klapa Intriga i Trio Fantasticus.

Cijeli program adventa u Malinskoj dostupan je OVDJE.

error: Content is protected !!