Advent u Krku: Ovog utorka gleda se tekma na video wallu ispod koprivića!

Koncert Antonele Doko i Vladimira Babina prebačen je za 20. prosinca, ali zato pod koprivić u Krku stiže navijačko ludilo

Advent u Krku nastavlja se bogatim programom, tek ponešto izmijenjenim vremenskim (ne)prilikama koje diktiraju događanja na otvorenom. Tako je koncert Antonele Doko i Vladimira Babina prebačen za 20. prosinca u 18.30 sati, kada će u polukupoli ispod koprivića publika moći uživati u autorskim pjesmama i poznatim hitovima ove mlade vokalistice i pijanističkog veterana.

No prije toga – vrijeme je za nogomet i navijačko ludilo! Polukupola će, prije nastavka glazbenih zbivanja, udomiti i veliki video wall kako bi svi ljubitelji nogometa ovog utorka od 19 sati mogli zajednički uživati u utakmici Argentina – Hrvatska.

U nastavku programa, 17. prosinac u 11 sati rezerviran je za predstavu za djecu Božićna Bajkovnica Teatra Naranča, a 17. prosinca od 18.30 na stage stiže Klapa Iskon sa svojim brojnim hitovima i različitim glazbenim pravcima, od klasike i jazza, preko popa, pa sve do rocka. Ovaj je klapski kolektiv široj javnosti prepoznatljiv po igranju žanrovima, no s čvrstim uporištem u dalmatinskoj tradicijskoj glazbi.

U nedjelju, 18. prosinca točno u podne pod koprivićem će zapjevati i Mići Boduli, a istoga dana u 18.30 i popularna krčka grupa Ego3pizze – tri prelijepa ženska vokala praćena gitarom koja će posjetiteljima priskrbiti akustične obrade svevremenskih pjesama u troglasnim aranžmanima, poštujući tradicije proizašlih iz rocka, folka, bluesa i soula.

 

 

 

error: Content is protected !!