Advent u Baški u top 10 najljepših općinskih advenata u Hrvatskoj

U konkurenciji su ove godine bila i tri krčka adventa, i to advent u Krku, Baški i Omišlju, a među njima u top 10 u svojoj kategoriji sa 623 lajka upisala se prelijepa Baška

Proglašeni su pobjednici izbora za najljepše advente u Hrvatskoj, koji je u prosincu pokrenuo portal Gradonacelnik.hr. U izboru za laskavu titulu sudjelovala su 53 grada i 19 općina, a birali su se najljepši adventi u kategorijama velikih, srednjih i malih gradova te najljepši advent u općinama.

Nakon osam dana glasanja i 66 tisuća lajkova na FB stranici Gradonacelnik.hr, svojim glasovima titulu najljepših osvojili su Advent u Osijeku u kategoriji velikih gradova, Advent u Vinkovcima u kategoriji srednjih, Advent u Županji u kategoriji malih gradova te Advent u Velikoj u kategoriji općina.

U konkurenciji su ove godine bila i tri krčka adventa, i to advent u Krku, Baški i Omišlju, a među njima u top 10 u svojoj kategoriji sa 623 lajka upisala se prelijepa Baška. Broj lajkova i nakon završetka natjecanja nastavio je rasti, a sva tri krčka adventa dobila su zavidnu podršku svojih obožavatelja.

 

error: Content is protected !!