2. susret djelatnika u turizmu

Posebni gosti su chefica Doris Vlah koja je zadužena za cooking prezentacije te sommelierka Monika Neral koja će okupljenima pripremiti sommelierske savjete i degustacije

U restoranu Marina u Puntu u četvrtak, 17.10.2024. s početkom u 16 sati održat će se 2. susrest djelatnika u turizmu. Na rasporedu su teme vezane za turizam, ali i zabavni program uz Božidarku Matiju Čerina u pratnji mr. Vladimira Babina na klavijaturama te kušanje raznih delicija naših lokalnih, nacionalnih i regionalnih izlagača – proizvođača hrane, pića i raznih delicija i proizvoda.

Posebni gosti su chefica Doris Vlah koja je zadužena za cooking prezentacije te sommelierka Monika Neral koja će okupljenima pripremiti sommelierske savjete i degustacije.

Na popisu izlagača su redom CANNELLA, Alexander Commerce, Ščurek vina, FRESKO, Prelac vina, Mesnice Bođirković, Matić vina, KUSSHH, Cetina, Pepas savijače, Vina Dean – OPG Prodan, Matiška vina, Vina Šipun, Vina Đurinski, Colnar Vinska klet, Florijanović vina, Iuris vina, Dukat, Estate Winery Katunar, Vina Koper, Nonno Piero i Auto kuća Lenac – Nissan.

Piće dobrodošlice je na rasporedu od 15:30 sati, a radi ograničenog broja sudionika, moli se sve zainteresirane da potvrde svoj dolazak do srijede, 16.10. do 12 sati, putem e-maila: info@tzpunat.hr ili pozivom na broj telefona 051/854 860.

Za sve sudionike ulaz i parking je besplatan.

PROGRAM:
15:30 sati, Piće dobrodošlice – Cannella kokteli
16:00 sati, Otvorenje Susreta, uz pozdravnu riječ organizatora i domaćina
16:15 sati, Kako kušati pjenušac, Monika Neral, sommelierka
16:20 sati, Prezentacija projekta „Tajni gost“ istraživanje kvalitete usluge – Heraklea
16:30 sati, Nagrađivanje najbolje ocjenjenih u projektu Tajni gost
16:40 sati, Cooking prezentacija – Punat u srcu – Chefica Doris Vlah
16:45 sati, Kušanje bijelog vina kao profesionalac, Monika Neral, sommelierka
17:30 sati, Cooking prezentacija – Pozdrav s Krka – Chefica Doris Vlah
17:45 sati, Kušaj i sljubi crno vino sa hranom, Monika Neral, sommelierka

 

error: Content is protected !!