FOTO Međunarodni dan joge u Puntu obilježen uz gostovanje Veleposlanika Republike Indije u Republici Hrvatskoj

Otok a posebice grad Krk se zahvaljujući inicijativi učiteljice joge i filozofije joge, Svjetlane Vrkljan Radovčić, od samih početaka našao u zajednici 20-ak hrvatskih gradova koji obilježavaju ovu globalnu inicijativu pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Republike Indije

21. lipnja tradicionalno se u cijelom svijetu obilježava Međunarodni dan joge, a Punat je tim povodom ove nedjelje imao čast organizirati centralnu proslavu i ugostiti Veleposlanika Republike Indije u Republici Hrvatskoj, njegovu Ekselenciju Raja Kumara Srivastavu sa suprugom.

Uz tradicionalne plesove otoka Krka te dobrodošlicu puntarskog načelnika Daniela Strčića, direktora TZO Punat Branka Karabaića i zamjenika gradonačelnika Grada Krka Franju Volarića, uz degustaciju slatkih krčkih specijaliteta i razmjenu simboličnih poklona, na Trgu zahvalnosti u Puntu jogu je došao prakticirati velik broj vježbača.

Kako je istaknuto na proslavi, otok a posebice grad Krk se zahvaljujući inicijativi učiteljice joge i filozofije joge, Svjetlane Vrkljan Radovčić, od samih početaka našao u zajednici 20-ak hrvatskih gradova koji obilježavaju ovu globalnu inicijativu pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Republike Indije. Sve s ciljem da ukažu na sve dobrobiti sklada, mira i zajedništva, što ih u okvirima svog rekreacijsko-duhovnog koncepta zastupa i promiče joga.

Treninzi joge u Puntu nastavljaju se već od ponedjeljka, 21.6., a održavat će se svaki ponedjeljak, srijedu i petak u parku kod vježbališta (Street workout park) od 08:00 do 09:30 sati.

Osim u Puntu, treninzi će se održavati i u drugim mjestima na otoku.

Joga instruktorica Svjetlana Vrkljan Radovčić vodit će besplatne treninge joge u gradu Krku, na otvorenom vježbalištu Dražica (Activity Center Krk) i to dvaput tjedno između 15. lipnja i 16. rujna 2021. godine, svakog utorka i četvrtka od 08.00 do 09.00 sati.

Flow2glow Yoga – besplatna ljetna joga održavat će se i u Baški, Omišlju i Njivicama i to prema sljedećem rasporedu:

Mjesto održavanja: Baška, Vela plaža (ispred hotela Zvonimir)
Raspored: utorak i četvrtak, 08.00 – 09.00

Mjesto održavanja: Omišalj, park ispod hotela Adriatic
Raspored: petak od 08.00 – 09.00

Mjesto održavanja: Njivice, Plava terasa
Raspored: ponedjeljak i srijeda, 08.00 – 09.00

Besplatni treninzi yoge namijenjeni su i prilagođeni svima, bez obzira na dob ili fizičku kondiciju, a sve što trebate za sudjelovanje su prostirka i udobna odjeća.

Kako je bilo na prvom u nizu treninga u Puntu, pogledajte u fotogaleriji.

error: Content is protected !!