90. rođendan OŠK Omišalj: Revijalna utakmica “Plavo-zeleno finale” šlag na kraju nogometne sezone

U Omišlju će 19. lipnja zaigrati najistaknutiji nogometaši iz naše regije, Plava protiv Zelene ekipe

Tijekom sezone gledate emisiju o regionalnom nogometu “Plavo-zelena liga” TV Novineta, a na kraju nogometne sezone donosimo vam nogometnu poslasticu – “Plavo zeleno finale”, revijalnu utakmicu na kojoj će u Omišlju zaigrati najistaknutiji nogometaši iz naše regije. Odabrani nogometaši iz drugoligaških klubova, klubova 3. HNL Zapad, 4. lige NS Rijeka te 1. i 2. županijske lige istrčat će na igralištu OŠK Omišlja u subotu 19. lipnja. Zaigrat će Plava ekipa protiv Zelene. Zašto utakmica u Omišlju? Zato jer OŠK Omišalj slavi 90. rođendan.

Idealan travnjak u Omišlju dočekat će nogometne asove

Po završetku prvenstva odabrat ćemo najbolje igrače, strijelce, vratare i trenere treće i četvrte lige. Svi oni će nastupiti na utakmici, a konačan popis igrača Plave i Zelene ekipe odredit će izbornička četvorka. Imamo čast da će na klupi sjediti nogometni stručnjak koji je vodio HNK Orijent na proljeće – Damir Milinović. Trener koji je stvorio šampionsku Crikvenicu, osvojio dva županijska kupa u istoj sezoni te danas uspješno vodi klub iz svog Senja – Nehajev Svast. U izborničkoj ekipi je trenerska ikona Grobničana – Dušan Gruevski, a na klupi će biti i trener šampionskog Pomorca Vladimir Jerić. Na utakmici će inicijator ideje o trofeju “Terzić-Strukan” Sebastian Knapić, zajedno s obiteljima prerano otišlih igrača, dodijeliti prvi trofej “Terzić-Strukan” najboljem strijelcu županijskih liga.

Trener Svast u emisiji “Plavo-zelena liga”

Utakmicu će izravno prenositi TV Novinet odnosno portali Bodulija.net, Podučkun.net, Torpedo.media i Tunera.info. Iz studija TV Novineta na igralištu OŠK Omišlja uživo će ići razgovori s igračima, trenerima, nogometnim dužnosnicima, navijačima, sponzorima… Čeka vas još uzbuđenja. Nadamo se otvaranju tribina za gledatelje.

Organizatori nogometnog šlaga na kraju sezone su TV Novinet (emisija Plavo-zelena liga), firma Nogomet event i OŠK Omišalj.

error: Content is protected !!