4 novozaražena na Krku, u PGŽ-u 150 novih slučajeva koronavirusa

Tijekom jučerašnjeg dana u KBC-u Rijeka nije bilo umrlih osoba od COVID-19 bolesti

U PGŽ-u je 150 novooboljelih, a 236 je osoba ozdravilo. Tako se broj aktivnih slučajeva smanjio na 2967. Ukupno je tijekom jučerašnjeg dana laboratorijski obrađen 791 uzorak briseva, što čini udio od 18.96% pozitivnih od ukupnog broja testiranih uzoraka.

Iz Rijeke te općina i gradova riječkog prstena je 139 novooboljelih osoba, četiri s otoka Krka, tri iz Gorskog kotara, dvije s otoka Cresa te po jedna s otoka Raba i Crikveničko-vinodolske regije. Ukupno 99 novooboljelih osoba pripadaju radno aktivnoj populaciji, 31 mlađim dobnim skupinama te 20 skupini starijih od 65 godina.

Prema podacima Ureda ravnateljstva KBC-a ukupan broj hospitaliziranih pacijenata koji se liječe od COVID-19 bolesti se smanjio za dva pacijenta u odnosu na jučer te iznosi 45. U jedinici intenzivne skrbi KBC-Rijeka, na respiratoru se nalaze dva pacijenta. Tijekom jučerašnjeg dana u KBC-u Rijeka nije bilo umrlih osoba od COVID-19 bolesti.

Udio hospitaliziranih unutar ukupnog broja aktivnih slučajeva je zbog današnjeg smanjenja broja aktivnih slučajeva, kao i broja hospitaliziranih, stabilan te iznosi 1.51%

error: Content is protected !!