1000+ otoka ponovo u morskoj avanturi: “Pali” su i Jabuka i Biševo, danas slijedi nastavak

Kako su nam otkrili pri posljednjoj avanturi – Krk još uvijek nisu pribrojili odrađenoj brojci, jer svoj otok puštaju za kraj i, bude li moguće, “propisnu” feštu.

Vrijedna krčka ekipa okupljena pod avanturom imena 1000+ otoka ponovo je na moru. Nakon što ih je ove jeseni loše vrijeme zaustavilo na brojci od 754 otoka, ovoga tjedna ponovo su se otisnuli na more odlučni osvojiti i ostatak otoka, otočića i hridi – do pune brojke od njih preko tisuću.

Već jučer “palo” je novih 14 otoka, među kojima je bila i prilično zahtjevna Jabuka, ali i Biševo s prelijepom Modrom špiljom. Danas je na redu i Palagruža, na koju će se ekipa, kao i uvijek, iskrcati i fotografirati s točnim koordinatama.

Kako napreduju, možete pratiti na njihovoj Facebook stranici, gdje se redovito uživo javljaju sa svojih “osvajanja”, na kojima ih povremeno prate i dupini. Kako su nam otkrili pri posljednjoj avanturi – Krk još uvijek nisu pribrojili odrađenoj brojci, jer svoj otok puštaju za kraj i, bude li moguće, “propisnu” feštu.

 

error: Content is protected !!