10 dana strašne zabave: Kamp Omišalj priprema Halloween za pamćenje!

Rezbarenje bundeva je jedna od aktivnosti u kojoj baš svi uživaju, spremaju se i kreativne radionice, a nezaobilazni Halloween Pool Party na rasporedu je 29. listopada

O Halloweenu u Kampu Omišalj naveliko se priča prije, tijekom i poslije, i to s dobrim razlogom – Noć vještica u jednom od najpopularnijih otočnih kampova događaj je koji se pamti. Ovogodišnji program trajat će od 28. listopada do 6. studenog, a na rasporedu je pregršt zabave, smijeha i – kako drugačije – bundeva i metli!

Iz programa izdvajamo zabavna druženja s vješticama, čarobnjacima i Harryjem Potterom, Halloween turnire u šahu, sudokuu, bingu i jambu, kulinarsko natjecanje, natjecanja u streljaštvu, stolnom tenisu, mini golfu, pikadu…

Rezbarenje bundeva je jedna od aktivnosti u kojoj baš svi uživaju, spremaju se i kreativne radionice, a nezaobilazni Halloween Pool Party na rasporedu je 29. listopada od 19 do 22 sata.

Kompletan program dostupan je OVDJE, a od 28. 10. do 6.11. ulaz u Kamp Omišalj bit će slobodan za sve posjetitelje.

Sve koji će poželjeti produljiti svoj boravak u Omišlju, u istom terminu u Kampu Omišalj dočekat će i poseban popust od 10 posto na smještaj u mobilnim kućicama, pogodnim za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina.

Zašto je Kamp Omišalj u svako godišnje doba sjajan izbor kako za obitelji tako i za parove, ljubitelje prirode, avanturiste i sve koji sanjaju o bijegu na otok provjerite na mrežnim stranicama Kampa Omišalj, OVDJE.

 

error: Content is protected !!