Župan Komadina obišao novouređene prostore Matičnog ureda u Rijeci

U prostorima matičnoga ureda izvedeni su radovi na uređenju i opremanju prostora u iznosu od oko 90.000 eura

Prostore Matičnog ureda Rijeka, čije poslove je Primorsko-goranska županija preuzela s 1. siječnjem 2020. godine od Ureda državne uprave, obišao je danas župan Zlatko Komadina sa suradnicima.

U prostorima matičnoga ureda izvedeni su radovi na uređenju i opremanju prostora u iznosu od oko 90.000 eura. U sklopu uređenja izvedena je manja rekonstrukcija interijera kojom su veliki uredi prenamijenjeni u manje s ciljem poboljšanja pružanja kvalitete usluge korisnicima i kako bi se osigurala bolja kvaliteta rada službenika matičnoga ureda.

Obilasku prostora županu Komadini pridružili su se privremeni pročelnik UO za upravljanje imovinom i imovinsko-pravne poslove Duško Milovanović i pročelnica UO za opću upravu i pravne poslove Branka Mimica.

Građevinsko-obrtničke i instalatersko-strojarske radove izvela je tvrtka RiALT, uz stručni nadzor tvrtke Adriacon, dok je uredsku opremu osigurala tvrtka Veleoprema Rijeka.

Vrijedi podsjetiti da je Primorsko-goranska županija tijekom 2021. godine uložila u ulazni prostor zgrade, na adresi Riva 10, kako bi olakšala pristup osobama sa smanjenom mobilnošću, dok je tijekom 2023. i 2024. godine osigurala korisnicima ulazne rampe koje omogućavaju sigurnije korištenje zgrade, kao i automatska vrata za lakšu evakuaciju u slučaju nužde.

error: Content is protected !!