Studentice Veleučilišta PAR sudjelovale na Unisport Snow natjecanju u odbojci na snijegu

Studentice Veleučilišta PAR predvođene bivšom hrvatskom reprezentativkom Ivanom Miloš Prokopić sudjelovale su na Unisport Snow studentskom natjecanju u odbojci na snijegu

Danas su studentice Veleučilišta PAR s ponosom predstavile svoju instituciju na Unisport Snow studentskom natjecanju na Platku, gdje su se predvođene bivšom hrvatskom reprezentativkom Ivanom Miloš Prokopić istaknule u intenzivnom natjecanju u odbojci na snijegu. Njezino iskustvo i stručnost doprinijeli su izvrsnom sportskom ambijentu, a sudjelujući među osam ženskih ekipa, PAR studentice demonstrirale su izniman sportski duh.

Veleučilište PAR želi iskazati iskrenu zahvalnost partnerima koji su omogućili ovu nezaboravnu priliku. Posebne zahvale idu “KOP Opatija” i Special d.o.o. koji su bili zaslužni za opremanje studentica, te “Brada volley” za neumorni rad na transportu opreme i pripremi terena.

Osim toga, Veleučilište PAR želi izraziti duboku zahvalnost Goranskom centru Platak i sportskoj zajednici Primorsko-goranske županije bez čije potpore ova sportska avantura ne bi bila moguća.

Ovo natjecanje nije samo sportski uspjeh, već i odraz zajedništva, suradnje i predanosti, vrijednosti koje Veleučilište PAR promiče među svojim studentima. Gradnja mostova između obrazovanja i sporta te poticanje studenata da se aktivno uključe u sportske događaje i stvaraju nezaboravne trenutke su jedni od temeljnih ciljeva Veleučilišta PAR.

error: Content is protected !!