NK Rijeka i krčka Turistička agencija Kralj u listopadu dovode zrakoplove Volotee i Trade Aira na Krk

Kako je NK Rijeka izborila plasman u Europa ligu, za očekivati je da će na Kvarneru ove jeseni biti zanimljivih dolazaka zrakoplova, ovisno o skupini u kojoj će se riječki nogometni prvoligaš naći

Zrakoplovi španjolske Volotee do kraja listopada će slijetati na otok Krk. Na tjednoj bazi zrakoplovi ove kompanije slijeću na Krk na linijama iz njemačkih gradova Paderborna (23.09.), Lubecka (30.09.), Bremena (7.10.), Dortmunda (14.10.) te Saarbrückena (21.10.).

Nakon uspješno odrađenog charter programa u proljeće 2019. godine, time se i u 2020. nastavlja suradnja agencije Kralj i njemačkog touroperatora. Cijeli program je bio planiran već za proljeće 2020., a zbog lockdowna uspješno je prebačen na jesenski termin. Nositelj posla, partner i organizator svih programa je Turistička agencija Kralj, svi gosti su smješteni u hotelima na Krku te ostaju po 7 dana.

Ove je srijede, 30. rujna, u Zračnoj luci Rijeka uz zrakoplov Volotee bio i 9A-BTI Trade Aira. Zrakoplov je na Krk tog jutra sletio iz Ljubljane, a zatim prevezao igrače NK Rijeke na kvalifikacijsku utakmicu Europske lige u Kopenhagen. Istim zrakoplovom igrači riječkog kluba danas će se vratiti u Zračnu luku Rijeka.

Kako je NK Rijeka izborila plasman u Europa ligu, za očekivati je da će na Kvarneru ove jeseni biti zanimljivih dolazaka zrakoplova, ovisno o skupini u kojoj će se riječki nogometni prvoligaš naći. Bilo kakav promet bit će vrlo važan ove jeseni i zime za sve hrvatske zračne luke, pa tako i za Zračnu luku Rijeka.

error: Content is protected !!