Završni koncert glazbenog kampa Gitara ove subote u Brzacu

Glazbeni kamp se dokazao kao izvrsna dodatna edukacija talentirane, darovite i motivirane djece koja su željna znanja i usavršavanja unutar vlastitog profesionalnog puta

U organizaciji Udruge Muzika u koracima – MooK, u mjestima Milohnići i Brzac, od 21. do 26. lipnja održava se Glazbeni kamp Gitara, kao dodatna edukacija talentirane, darovite i motivirane djece, željne znanja i usavršavanja. Kamp se sastoji od tri programa pod nazivima All inclusive, Šotovento i Music in steps, koje su prilagođene različitim dobnim skupinama.

Prvi koncert održao se 21. lipnja i na njemu je nastupio nagrađivani mladi gitarist Dominik Carević, a drugi i završni koncert održat će se 26. lipnja i na njemu će nastupiti polaznici kampa koji će izvesti svoj program.

Završni koncert kao najbolja demonstracija kvalitete i svega naučenoga označava i kraj ovogodišnjeg Glazbenog kampa GITARA 2021.

Glazbeni kamp se dokazao kao izvrsna dodatna edukacija talentirane, darovite i motivirane djece koja su željna znanja i usavršavanja unutar vlastitog profesionalnog puta. U svojim ciljevima, kao jednu iznimno bitnu komponentu Glazbeni kamp je postavio povezivanje i druženje mladih glazbenika.

Mentori kampa, prof. Antonio Rumenović, prof. Slađana Čolović, prof. Davor Juretić, umjetnica Ana Horvat te naš poznati glazbenik, višestruko nagrađivan diskografskom nagradom Porin – Ivan Pešut, sudjelovat će u završnom koncertu sa svojim polaznicima.

Koncert počinje u 21 sat i ulaz je besplatan.

error: Content is protected !!