Polaznici El Musicante škole gitare održali svečani završni koncert

Kao zagrijavanje za glavni koncert djeca iz Vrha održali su pred svojim školskim prijateljima jutarnji nastup, a isto su napravila i djeca iz Krka u svojoj školi

Srijeda 9. lipnja bila je poseban dan za dvadesetak krčkih osnovnoškolaca i srednjoškolaca polaznika El Musicante škole gitare. Održali su svečani završni koncert sa gostima iz Zagreba te preuzeli zasluženo svoje diplome.

U dvorištu Osnovne škole Krk uz mlade muzičare okupilo se gotovo stotinu gledatelja koji su glasnim pljeskom nagrađivali svaku odsviranu pjesmu. A budući da je El Musicante škola gitare u Krku započela s radom tek u ožujku ove godine, tim je uspjeh malih gitarista još i veći.

Kao zagrijavanje za glavni koncert djeca iz Vrha održali su pred svojim školskim prijateljima jutarnji nastup, a isto su napravila i djeca iz Krka u svojoj školi.

Program su vodili osnivač škole Tomislav Šnidarić i voditelj škole u Krku Luka Adžić-Kapitanović uz potporu predavača Nina Marevića i Tomislava Jozića. Za tehnički dio pobrinuo se Kreativni Krk i Mamut-obrt za usluge.

Iz El Musicantea posebno zahvaljuju ravnatelju Serđu Sambliću te voditeljici OŠ Krk Dini Valković na povjerenju i ustupljenom prostoru.

Što reći nego – ponovilo se!

error: Content is protected !!