Za goste koji žele više

Sve više gostiju pri odabiru destinacije i objekta za odmor bira one koji prakticiraju ili teže održivom turizmu.

Dobra lokacija i lijep pogled često nisu više dovoljni da se neki hotel ili privatni apartman nametne kao najatraktivniji odabir u moru smještajnih kapaciteta. Gosti sve više pažnje posvećuju uređenju interijeru i atmosferi prostora u kojem će boraviti, materijalima koji u njemu prevladavaju te dodatnim praktičnim sadržajima, koji mogu drastično promijeniti cjelokupni doživljaj apartmana ili sobe.

Ako se trenutno pripremate za nadolazeću sezonu, uzmite u obzir nekoliko bitnih stavki koje će sigurno podignuti dojam vašeg interijera i pobrinuti se da ga gosti dugo pamte kao mjesto u kojem su se zaista odmorili i uživali.

San bez kompromisa

Kvalitetan odmor gostiju treba biti prioritet pa se pobrinite da ga uistinu i dožive. Madraci su najbolji prijatelji dobrog sna te gostima trebaju pružiti potporu i udobnost.

Veliki izbor madraca možete pronaći ćete u JYSKu, koji također ima i vodič za njihovo održavanje i njegu, što vam može značajno olakšati pronalazak onog pravog. Kako bi vam madrac trajao godinama, uložite u kvalitetnu zaštitu koja će mu produljiti trajanje.

Svatko ima drugačije navike spavanja zbog čega je najbolje gostima osigurati tri vrste jastuka – niski, srednji i visoki. Ovom ćete im gestom pokazati da vam je njihova udobnost na prvom mjestu i pobrinuti se da se svaka osoba koja vas posjeti dobro odmori, neovisno o položaju u kojem spava.

Održivost se cijeni

Sve više gostiju pri odabiru destinacije i objekta za odmor bira one koji prakticiraju ili teže održivom turizmu. Iako je održivost dugotrajan proces, ona se u vašem apartmanu ili hotelu može odražavati i kroz jednostavna rješenja poput kanti za odvajanje otpada, odabira kupaonskog tepiha od bambusa, posteljine od recikliranog materijala ili pripreme košare dobrodošlice s nekoliko lokalnih delikatesa.

Ako ste u potrazi za većim komadima namještaja poput vrtnih stolica, u JYSKu potražite proizvode s FSC® oznakom, koja predstavlja jedan od sustavnih koraka prema održivosti.

Osim gostima, održivi turizam donosi i brojne benefite iznajmljivačima poput štednje potrošnje energenata te boljeg povezivanja s lokalnom zajednicom, koja doprinosi i boljoj prepoznatljivosti lokacije kao održive destinacije. Upravo zato i male, svakodnevne promjene prema održivosti znače puno.

Dašak svjetla

Čak i ako je vaš prostor ispunjen prirodnim svjetlom, nekoliko zanimljivih rasvjetnih tijela dat će mu novu dimenziju. U apartmanu ili sobi manjih dimenzija, iskoristite igru svjetla za stvaranje vizualno većeg prostora, a odabirom toplog svjetla postignite luksuzniji dojam cijele prostorije. Za stvaranje ugodne i romantične atmosfere uz samo nekoliko rasvjetnih tijela, odlučite se za podne lampe od prirodnih materijala.

error: Content is protected !!