Više od 7400 eura prikupljeno za liječenje dvojice dječaka na ispraćaju stare godine u Klimnu

“Posjetitelji su mogli dati dobrovoljan prilog odnosno donaciju za hranu i piće ili “kupiti” neku od umjetničkih slika Biserke Paklec Bibe te na taj način pomoći pri liječenju Teov put do prvog koraka – uz našu pomoć Jelenović Tea iz Klimna i Mance Gabrijela iz Šila”

Tradicionalni humanitarni ispraćaj stare godine u Klimnu i ove je godine zaključen na najljepši mogući način: prikupljenom značajnom svotom novca koja je proslijeđena dvojici dječaka s područja dobrinjštine, za pobrebe prijeko potrebnog liječenja. Organizatori, humanitarci i svi koji su sudjelovali u podnevnom zimskom kupanju i odličnoj zabavi time su ponovo pokazali veliko srce i obiteljima dvojice dječaka dali nešto vjetra u leđa na početku još jedne godine.

Dojmove s ispraćaja stare godine organizatori su objavili na FB stranici Kivna – Naše Klimno, a mi ih prenosimo u cijelosti:

“Prošlo je već desetak dana od proslave Ispraćaja Stare godine u Klimnu, dojmovi su se slegli, malo smo se i odmorili pa evo sada kratkog izvještaja i jedan sumarni video kako je bilo!

Mjesni odbor i nekolicina mještana Klimna, tradicionalno još od 2015. godine organiziraju humanitarni ispraćaj Stare godine i podnevno kupanje.
Kao i do sada pobrinuli smo se da nitko ne ostane gladan ni žedan, a za vrhunsku atmosferu pobrinula se grupa Point. U ponudi je bila maneštra, gulaš, kapuz i kobasice, frite i razne slastice, kuhano vino i rum punch. Sve je bilo, kao i prethodnih godina besplatno te su posjetitelji mogli sami po svojoj želji dati dobrovoljan prilog odnosno donaciju za hranu i piće ili “kupiti” neku od umjetničkih slika naše sumještanke Biserke Paklec Bibe te na taj način pomoći pri liječenju Teov put do prvog koraka – uz našu pomoć Jelenović Tea iz Klimna i Mance Gabrijela iz Šila.
Na taj način prikupljeno je 7.462,00 eur (56.191,00)kn!
U 12.00 sati okupao se je rekordan broj kupača do sada, njih čak 35, a u ponoć ih se okupalo još 5!
Kupači su dobili prigodan poklon, donaciju tvrtke AD style Klimno – ručnik sa natpisom Klimno.
Ove godine organizirali smo po prvi puta i tombolu sa vrijednim nagradama, te se ovim putem želimo zahvaliti sponzorima tombole;
Također se želimo zahvaliti svima koji su nam pomogli na bilo koji način;
Općina Dobrinj i Turistička zajednica Općine Dobrinj Visit Dobrinj na financijskoj pomoći i podršci, TD Komun, Buffet A&M, caffe bar Klement, restoran Oleander, Gospoja Vinarija P.Z. Vrbnik, Trgovina Krk i njihove djelatnice u Klimnu, Lovna jedinica “Fazan” Dobrinj, ŠRD Vela Sten Čižići, MO Soline, Darko Škrabonja, AD style Klimno, mještanima Klimna i posjetiteljima na donaciji kolača.
Najveće HVALA cijeloj ekipi odnosno svim dečkima i curama koji su uvijek spremni pomoći i volontirati. Bez njih ništa od ovog ne bi bilo moguće odraditi, to već svi znate!
Hvala svim gostima i posjetiteljima koji su došli i dali svoj doprinos te se nadamo da se vidimo i slijedeće godine!”
error: Content is protected !!