VIDEO Udruga Kreativni Krk ima novu božićnu pjesmu, poslušajte veseli “Bakalar”

Čak šesnaestero polaznika/ca glazbenih radionica bili su zaduženi za pjevanje i glumu u spotu, a vokalnim solo dionicama u pjesmi svoj glas su podarili Ela Bajčić, Mia Pavlović, Etel Barši, Mihael Zec i Petra Crnčić Jurasić

Sa željom da obraduju svoje sugrađane u ovo blagdansko doba, vrijedni članovi udruge Kreativni Krk odlučili su okončati uspješnu 2022. godinu drugom krčkom božićnom pjesmom. Nakon prošlogodišnje pjesme jednostavnog naziva „Božićna“,ovi su blagdani u znaku rock n’ rolla i vesele pjesme „Bakalar“. Pjesmu su osmislili i odsvirali članovi udruge, a polaznici krčkog odsjeka El Musicante škole gitare našli su se u ulozi pjevača.

Autor teksta i glazbe je predsjednik udruge Kreativni Krk – Luka Adžić-Kapitanović, aranžman i sviranje bas gitare, klavijatura i gitare potpisuje Kristijan Vasilić, bubanj je odsvirao Izidor Vasilić, a saksofon Franjo Črnjarić.

Čak šesnaestero polaznika/ca glazbenih radionica bili su zaduženi za pjevanje i glumu u spotu, a valja istaknuti da su vokalnim solo dionicama u pjesmi svoj glas podarili – Ela Bajčić, Mia Pavlović, Etel Barši, Mihael Zec i Petra Crnčić Jurasić.

Pjesma je snimljena u krčkom studiju Mamut, a produkciju (miks i mastering) je odradio Kristijan Vasilić. Spot koji prati ovaj božićni singl osmislio je i snimio kreativni duo – Andreja Brozović Adžić-Kapitanović i Borut Brozović (Studio B), s kojima udruga Kreativni Krk već godinama uspješno surađuje.

“Ovom pjesmom udruga Kreativni Krk najavljuje intenzivnije okretanje edukativno-zabavnim sadržajima i budućim projektima koji, kroz stvaranje glazbe, uključuju djecu i mlade u kulturni život našega grada! Posebne zahvale idu roditeljima djece polaznika na ukazanom povjerenju te samom Gradu Krku na financijskoj pomoći i prepoznavanju vrijednosti ovog projekta”, kažu iz Kreativnog Krka.

error: Content is protected !!