VIDEO Prvi ovogodišnji zrakoplov u Zračnoj luci Rijeka – Air Balticov zrakoplov iz Rige

Ukupno nam je stiglo čak 115 putnika, a za Rigu odlazi njih 15. Svima želimo toplu dobrodošlicu i sretan put”, objavili su i iz Zračne luke Rijeka

Svaki gost i svako noćenje ove je sezone vrijednije no ikad, zato je i prvi ovogodišnji zrakoplov koji je danas sletio u Zračnu luku Rijeka osobit razlog za veselje otočnih turističkih djelatnika.

“Uspjeli smo snimiti dugoočekivani i prvi ovogodišnji zrakoplov kako slijeće u Zračnu luku Rijeka – Air Balticov zrakoplov iz Rige”, javila nam je Iva Lončarić Tićak iz turističke agencije Estee Šilo.

Malo dječjeg veselja, malo avionskog veselja i ovo post-korona ljeto napokon dobiva dobro nam poznate konture, a sezona ipak izgleda pozitivnije no što se činila prije samo dva mjeseca.

“Konačno! Nakon 3 mjeseca neplanirane pauze, među prvim aerodromima u regiji smo dočekali svoj prvi međunarodni let u javnom zračnom prijevozu: Air Baltic iz Rige! Ukupno nam je stiglo čak 115 putnika, a za Rigu odlazi njih 15. Svima želimo toplu dobrodošlicu i sretan put”, objavili su i iz Zračne luke Rijeka, gdje je ovaj zrakoplov također dočekan u veselom ozračju.

U posljednjih nekoliko dana iz Zračne luke Rijeka stigle su još dvije dobre vijesti. Nakon brojnih odgoda konačno je potvrđeno da Transavia kreće s letovima za Eindhoven Airport 2. srpnja, dok domaća linija za Split, Dubrovnik i Osijek ipak kreće ranije od prethodno najavljenog početka srpnja. Avionske karte već su u prodaji, jer letovi kreću već sljedeći tjedan, odnosno od 23. lipnja.

error: Content is protected !!