VIDEO Policija moli za pomoć: Vandali u Puntu porazbijali e-bicikle, snimile su ih kamere. Prepoznajete li ih?

“Pogledajte, podijelite i ako prepoznate počinitelje ovog vandalskog čina u Puntu, prijavite na broj 112 ili broj PP Krk 192”, mole iz krčkih Ponikava.

E-bicikle važan su dio turističke ponude kojom je otok Krk s pravom ponosi, no nažalost upravo one bile su na meti vandala proteklog vikenda, kada se na njih u Puntu obrušio zasad još uvijek nepoznat mladić.

Na snimci nadzorne kamere jasno se vidi mladi vandal koji je u 2 sata ujutro došao na ideju isprobati jednu od bicikala, no kako nije imao namjeru platiti, to mu nije pošlo za rukom. Svoj bijes je potom iskalio na e-biciklama, a potom i na nadzornoj kameri koju je, na njegovu nesreću, ipak prekasno uočio. Uz njega, na snimci se pojavljuje još jedan mladić, čija uloga u ovom vandalskom činu nije sasvim jasna.

“Dobili smo dopuštenje policije da objavimo snimku s kamere prije nego je razbijena. Pogledajte, podijelite i ako prepoznate počinitelje ovog vandalskog čina u Puntu, prijavite na broj 112 ili broj PP Krk 192”, mole iz krčkih Ponikava.

Video možete pogledati u nastavku ili OVDJE.

error: Content is protected !!