VIDEO Gradonačelnik Vasilić primio stipendiste i najuspješnije sportaše grada Krka

Grad u sljedećem periodu planira značajna ulaganja upravo u objekte važne mladima i sportašima, pa je u planu i uređenje igrališta SŠ Hrvatski kralj Zvonimir, ali i gradnja sportske dvorane za borilačke sportove

Gradonačelnik Krka Darijo Vasilić primio je danas u Velikoj, odnosno Maloj vijećnici stipendiste i najuspješnije krčke sportaše te im, uz riječi podrške i čestitke na sjajnim rezultatima, uručio stipendije i prigodne nagrade.

Kako je ovom prilikom istaknuo gradonačelnik, Grad u sljedećem periodu planira značajna ulaganja upravo u objekte važne mladima i sportašima, pa je među ostalim u planu i uređenje igrališta SŠ Hrvatski kralj Zvonimir, ali i gradnja sportske dvorane za borilačke sportove poput juda i karatea.

Ulaganjem u objekte i potrebe obitelji, mladih i djece, ističe Vasilić, stvaraju se preduvjeti za uspješnu budućnost grada, a da se trud isplati pokazuje i značajan porast broja djece kao i mehanički priljev stanovnika, zbog čega je grad primoran tek desetak godina od gradnje novog dječjeg vrtića – već graditi nove kapacitete.

Što se sve planira u predstojećem periodu te što je gradonačelnik poručio krčkim stipendistima, pogledajte u video prilogu.

Osim ponajboljih krčih učenika i studenata, ovom je prilikom gradonačelnik Vasilić primio je i krčke sportaše. Iznimnim uspjesima grad su zadužili Joško Marković, Fran Bonifačić, Marko Gačić, Taisha Kalajdžić, Katarina Depikolzvane, Mihael Živić, Marijana Sindičić – Baotić, Dorotea Stojaković, Niko Depikolozvane, Matija Božić, Amil Majetić, Leon Bajčić, Dario Šutić, Leo Herić i Joško Marković.

Popis stipendista grada Krka donosimo u nastavku.

error: Content is protected !!