Uskršnje radionice u Puntu: Decoupage, čipka i saten – naučite oslikati najljepše pisanice

Radionice su besplatne za polaznike, sav materijal se dobije na samoj radionici, a vi samo trebate donijeti osmijeh i dobru volju

Turistička zajednica Općine Punat organizira radionicu ukrašavanja uskršnjih jaja. Radionice će se održati u ponedjeljak, početkom travnja u popodnevnim satima u galeriji “Toš” u Puntu.

Radionica  DECOUPAGE I EFEKTI ČIPKE NA PISANICAMA na rasporedu je u ponedjeljak, 11.travnja 2022. u 18 sati. Klasičnu salvetnu tehniku (decoupage)  upotpunit će se efektom izrade čipke uz pomoć šablona te ručnim iscrtavanjem. Izuzetno atraktivna tehnika oslikavanja koja se osim na pisanicama može koristiti na svim čvrstim uporabnim i dekorativnim predmetima od drveta, stakla, plastike, kartona, terakote…

Radionica PISANICE U TEKSTILU I SATENU održat će se sljedećeg dana, u utorak, 12.travnja 2022. u 18 sati. Ovo je idealna radionica na kojoj možete iskoristiti sve one ostatke lijepih tkanina koje čuvate za neke posebne projekte. Oblačit će se  pisanice od stiropora u vesele materijale i dodatno ih ukrasiti satenskim vrpcama  i perlicama. Ova zanimljiva tehnika pruža bezbroj mogućnosti za kombiniranje različitih vrsta svilenih i pamučnih materijala a pisanice ukrašene ovom tehnikom traju vječno.

“Pozivamo Vas da se priključite na zanimljive radionice i naučite nešto novo! Radionice su besplatne za polaznike, sav materijal se dobije na samoj radionici, a vi samo trebate donijeti osmijeh i dobru volju! Trajanje je oko 2 sata”, kažu organizatori.

Na radionice se potrebno unaprijed prijaviti i to do 08.04.2022. putem maila:

info@tzpunat.hr
ili putem telefona:
099/266 56 04

error: Content is protected !!