Unija Kvarnera građanima ‘poklanja’ mostarinu u posljednjem vikendu naplate

Cilj akcije je promoviranje gospodarstva i turizma otoka Krka što je bio i jedan od ciljeva ukidanja mostarine, rekao je Boras Mandić.

Unija Kvarnera, kao pokretač inicijative #istapravazelim za ukidanje naplate Krčkog mosta, odlučila se zahvaliti svim građanima uz čiju je podršku taj cilj i ostvaren.

– U inicijativi, odnosno peticiji, sudjelovalo je 11.808 građana. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali, svima koji su se uključili, svakom lajku i objavi na društvenim mrežama. Svaki potpis je bio bitan i hvala svakom pojedincu na danom doprinosu, kazao je predsjednik Unije Kvarnera Marko Boras Mandić.

Istaknuo je kako, u želji da se zahvali građanima koji su dali najveći doprinos uspjehu u borbi za besplatank Krčki most, Unija Kvarnera „poklanja“ ovaj zadnji vikend naplate mosta trošak mostarine.

– Račun jedne mostarine u iznosu od 35 kuna može se iskoristiti za besplatan ulaz u akvarij/terarij u Gradu Krku za jednu odraslu osobu i dvoje djece ovog vikenda, 13. i 14. lipnja. Dovoljno je doći i sa sobom imati račun od mostarine! Radno vrijeme Aquariuma i terrariuma Krk može se naći na njihovim stranicama. Cilj akcije je promoviranje gospodarstva i turizma otoka Krka što je bio i jedan od ciljeva ukidanja mostarine, rekao je Boras Mandić.

error: Content is protected !!