Uhvaćen kradljivac koji je operirao po Krku, Opatiji i Rijeci

 Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima procjenjuje se na oko 27 000 kuna

Policijski službenici Policijske postaje Krk, u suradnji sa službenicima I. policijske postaje Rijeka te opatijske policije, proveli su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Sumnjiči se da je 29. siječnja u Krku iz stambenih zgrada otuđio dva bicikla, električni skatebord i romobil u vlasništvu troje hrvatskih državljana. Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je i na području Opatije u siječnju otuđio 15 vatrogasnih aparata iz više stambenih zgrada na štetu pravne osobe, dok je u Rijeci u siječnju i veljači iz dva spremišta stambene zgrade otuđio osam auto guma i četiri aluminijska naplatka u vlasništvu dvoje hrvatskih državljana.

Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima procjenjuje se na oko 27 000 kuna. Dio otuđenih predmeta je i pronađeno:  jedan bicikl, skatebord i romobil te četiri autogume, koji će biti vraćeni vlasnicima.

Zbog sumnje u počinjenje navedenih pet kaznenih djela krađe i teške krađe provaljivanjem, 37-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

error: Content is protected !!