Udruga Žene za otok i ove godine priprema konferenciju Island Business Woman

U drugom dijelu Katalog Žene – krila i korijeni okuplja poduzetnice koje su zajedno radile na manifestaciji istoimenog naziva. Ovaj katalog zamišljen je kao suvenir koji promovira otok Krk i predstavlja poslovanje ovih vrijednih žena koje žive u skladu s otokom

Udruga Žene za otok i ove godine priprema konferenciju Island Business Woman. Mjesto održavanje je kino Krk u Krku, a datum je 21.09.2022. s početkom u 17:00.

Konferencija je zamišljena kao mjesto okupljanja žena poduzetnica ne samo otoka Krka, već i šire. Ove godine sastoji se od dva djela: panela iznimnih žena koje su se dokazale svojim radom i trudom te drugi dio koji se sastoji od prezentacije Kataloga Žene – krila i korijeni – otočnih žena poduzetnica koje su postale pravi ambasadori Zlatnog otoka.

Ovogodišnje gošće su:

Linda Pošćić Borovac, koautorica knjige „DISASTER – dijagnoza modernog biznisa“, koja je proglašena Best Corporate Book u svijetu 2021. godine od strane CMA u New Yorku. Pošćić Borovac je poduzetnica, CEO tvrtke Crocon d.o.o., promotorica djelovanja za opće dobro, pjesnikinja, utemeljiteljica Udruge za dramsku rekreaciju Happy ThinGS Academy, pjesnikinja i spisateljica, autorica svjetski nagrađenih kreativnih projekata…

Kristina Ercegović je serijska poduzetnica i spisateljica, poslovna savjetnica za mikro i male poduzetnike te predavačica na temu poduzetništva. Od 2010. vodi vlastitu tvrtku Zaokret u sklopu koje projektom Business Caféa umrežava i educira male poduzetnike, savjetujući ih kako da pokrenu, izgrade i prodaju svoj biznis bez da pritom izgore. Redovito piše kolumne, knjige i vlastiti blog, a od 2019. pokrenula je i vodi portal, konferenciju, radionice, retreate i VIP klub Žene i novac.

Primarijus Vlasta Brozičević, dr.med., specijalist je fizikalne medicine i rehabilitacije, reumatolog s više od 30 godina iskustva u liječenju i rehabilitaciji poremećaja koštano-mišićnog sustava kod svih dobnih skupina i vrhunskih sportaša. Kreator DRVB Metode, jedinstvene po svojoj učinkovitosti, holističkom pristupu, detaljnoj dijagnostici, individualnoj terapiji, nadzoru i procjeni, bazirane na scoring metodologiji (metodologiji bodovanja vrijednosti).

Dunja Siuc Valković, direktorica je globalnog upravljanja razvojem poslovanja u JGL, Riječanka, po zanimanju doktor medicine, magistar kliničke farmakologije i toksikologije, a završila je i EMBA na poslovnoj školi Cotrugli u Zagrebu.

U drugom dijelu Katalog Žene – krila i korijeni okuplja poduzetnice koje su zajedno radile na manifestaciji istoimenog naziva, a koja se održala 21.05.2022. u Frankopanskom kaštelu u Krku. One su na sebi jedinstven način prezentirale prirodne i kulturne ljepote otoka Krka te tako prezentirale i svoje poslovanje. Ovaj katalog zamišljen je kao suvenir koji promovira otok Krk i predstavlja poslovanje ovih vrijednih žena koje žive u skladu s otokom.

error: Content is protected !!