U travnju upisi u Dječji vrtić Katarina Frankopan

Rezultati upisa u Redoviti program i Posebni 5,5-satni program za djecu s teškoćama u razvoju za pedagošku 2023./2024. godinu objavit će se 15. svibnja 2023. godine na mrežnoj stranici Vrtića

Od 17. do 28. travnja 2023. godine u tijeku će biti prijave za upis djece rane i predškolske dobi u Dječji vrtić Katarina Frankopan. Roditeljima su je na raspolaganju više programa: redoviti program za djecu od jedne do tri godine života (Dječji vrtić u sjedištu u Krku i područni vrtići Omišalj, Njivice, Malinska i Baška), zatim redoviti program za djecu od tri godine života do polaska u školu (Dječji vrtić u sjedištu u Krku i područnim vrtićima Omišalj, Njivice, Malinska, Vrh, Krk, Punat, Baška, Vrbnik, Polje) te posebni 5,5-satni program za djecu s teškoćama u razvoju za djecu od tri godine do polaska u školu u dječjem vrtiću u sjedištu u Krku.

Rezultati upisa u Redoviti program i Posebni 5,5-satni program za djecu s teškoćama u razvoju za pedagošku 2023./2024. godinu objavit će se 15. svibnja 2023. godine na mrežnoj stranici Vrtića www.dvkf-krk.hr, kao i na Oglasnoj ploči Vrtića u sjedištu i područnim vrtićima.

Roditelj može predati jednu prijavu za upis, a povjerenstvo svrstava prijavu prema mjestu prebivališta odnosno boravišta djeteta. Prijave se mogu predati putem elektronske pošte ili poštom, uz obaveznu i pravilno ispunjenu dokumentaciju.

Prednost pri upisu za iduću pedagošku godinu ostvaruju djeca koja do 01. travnja tekuće godine navrše četiri godine života.

Popis dokumentacije, potrebni obrasci te sve ostale informacije dostupne su na mrežnim stranicama Dječjeg vrtića Katarina Frankopan, OVDJE.

error: Content is protected !!