U nesreći kod Njivica jedna je osoba teško, a jedna lakše ozlijeđena

Vozač je u desnom oštrom zavoju skrenuo u lijevo i prešao preko središnje neisprekidane linije te udario u osobno vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera

Policijska uprava Primorsko-goranska objavila je službene uzroke i posljedice prometne nesreće koja se jučer oko 12:35 sati dogodila na području općine Omišalj, nedaleko ranča kod Njivica.

U nesreći je, izvijestila je policija, teško ozlijeđen 71-godišnji vozač osobnog vozila, riječkih registracijskih oznaka.

Prema utvrđenom, ozlijeđeni vozač se u desnom oštrom zavoju nije držao na sredini obilježene prometne trake, već se vozilom dao u lijevo i prešao preko središnje neisprekidane linije te udario u osobno vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera. Navedenim vozilom, također riječkih registracijskih oznaka, upravljala je 38-godišnja vozačica koja je u ovoj prometnoj nesreći lakše ozlijeđena.

Zbog pružanja pomoći ozlijeđenima i očevida promet je u ponedjeljak duže vrijeme bio otežan u oba smjera, a uz policiju i hitnu pomoć intervenirali su i vatrogasci sa dva vatrogasna vozila i trojicom vatrogasaca.

error: Content is protected !!