U nastavku Božićne priče u Omišalj ovog petka stiže Marko Tolja

Za one najmlađe i cijele obitelji tu je i Omnijev Adventski vikend u Kampu Omišalj, uz radionice, DJ-a, jedinstvene okuse blagdana i glazbu uživo, kao i cjelodnevni animacijski program

U nastavku čarobne Božićne priče u Omišalj ovog petka stiže Marko Tolja. Svestrani, karizmatični pjevač i kantautor izvanrednih vokalnih sposobnosti, posebnog afiniteta i šarma, u Spomen parku održat će koncert ovoga petka, 10. prosinca s početkom u 18 sati.

Također, za one najmlađe i cijele obitelji tu je i Omnijev adventski vikend u Kampu Omišalj, uz radionice, DJ-a, jedinstvene okuse blagdana i glazbu uživo, kao i cjelodnevni animacijski program. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

Do 9. siječnja 2022. godine ostaje otvoreno i Klizalište Omišalj, a klizati se može radnim danom od 17 do 20 sati te vikendom i za vrijeme dječjih praznika od 12 do 20 sati. Kako bi svi bili sigurni i sukladno trenutnim mjerama, na ledu može biti maksimalno 10 ljudi istovremeno, a maksimalno 20 ukupno u dvorani. Cijena ulaznice je 20 kuna s klizaljkama.

Kao i svake godine do sada, turistička zajednica općine Omišalj svojim poslovnim suradnicima, iznajmljivačima i vikendašima dijeli besplatne zidne i stolne kalendare za 2022. godinu sa predivnim vizurama ova dva pitoreskna mjesta.

Kalendare je moguće preuzeti u uredu turističke zajednice općine Omišalj na adresi Ribarska obala 10, Njivice, radnim danom od 8 do 16 sati.

error: Content is protected !!