U Malinskoj započinje s radom škola jedrenja, upisi u tijeku

Jedriličarski klub Malinska poziva sve ljubitelje jedrenja i sportske rekreacije na moru da svoju djecu upišu u Školu jedrenja za klasu optimist, koja starta s radom 23. lipnja 2020. godine.

Upisom u Školu jedrenja učenici usvajaju vještine u jedrenju te kvalitetno provode slobodno vrijeme tijekom ljetnih praznika. Upisi, kao i pohađanje Škole jedrenja su besplatni za sve članove kluba. Godišnja članarina za učenike škole Malinska – Dubašnica iznosi 200 kuna. Školu jedrenja podupire Općina Malinska – Dubašnica.

I ove godine nastavlja s radom Škola jedrenja za napredne i Trening za takmičare te se usporedno organizira i nastavak treninga za one koji su uspješno završili dosadašnje škole jedrenja. Škola jedrenja bit će organizirana svaki dan osim subote i nedjelje, od 9 do 16 sati, po rasporedu učitelja jedrenja.

Upisi u Školu jedrenja su 23. lipnja 2020. godine u 10 sati, kod jedrilica na rivi (blizu istezališta). Dodatne informacije dostupne su na telefonu 098 161 1370 kod koordinatora Škole jedrenja.

error: Content is protected !!