U Linardićima, Milohnićima i Brzacu kreće odvoz otpada sustavom Od vrata do vrata

Raspored odvoza otpada predstavljen je u brošuri Od vrata do vrata koju su svi skorašnji korisnici sustava dobili prilikom podijele kanti, a koja se može preuzeti s internetskih stranica Ponikvi eko otok Krk

Sukladno novom rasporedu sustava Od vrata do vrata, odvoz otpada u naseljima Linardići, Milohnići i Brzac započinje u ponedjeljak, 29. ožujka 2021., s time da će se svi javni setovi kanti početi uklanjati u ponedjeljak, 12. travnja 2021. godine, javljaju iz Komunalnog društva Ponikve eko otok Krk d.o.o..

Konkretan raspored odvoza otpada predstavljen je u brošuri Od vrata do vrata koju su svi skorašnji korisnici sustava dobili prilikom podijele kanti, a koja se može preuzeti s internetskih stranica Ponikvi eko otok Krk: Raspored odvoza otpada ili podignuti u sjedištu društva smještenom na adresi Vršanska 14 u gradu Krku, odnosno krčkom reciklažnom dvorištu lociranom na izlazu iz grada Krka prema naselju Vrh.

Odvoz otpada prema novom rasporedu vršit će se za svih pet kanti, prema utvrđenim pravilima: smeđa kanta – biorazgradivi kuhinjski i vrtni otpad; žuta kanta – sve vrste plastične i metalne ambalaže; plava kanta – sve vrste papirne i kartonske ambalaže; siva kanta – samo ambalažno staklo; zelena kanta – samo onaj otpad koji se ne može reciklirati.

Sve ostale informacije o novom sustavu odvoza otpada mogu se svakodnevno, od 00.00 – 24.00 sata, dobiti putem info telefona Ponikava 051/654-666, kao i putem službenih internetskih stranicama i profila na društvenim mrežama: ekootokkrk.hrponikve.hrfacebook.com/ponikvekrk ili twitter.com/ponikvekrk.

 

error: Content is protected !!