Obrađeno 2007 uzoraka, 87 pozitivnih. Na Krku samo troje

Tijekom jučerašnjeg dana nije bilo preminulih osoba od posljedica COVID-19 bolesti

U Primorsko-goranskoj županiji 87 je novooboljelih osoba, a 83 su ozdravile. Broj aktivnih slučajeva COVID-19 bolesti na području PGŽ-a danas iznosi 810.

Najveći broj novooboljih osoba, njih 59 dolazi iz Rijeke te općina i gradova riječkog prstena, 14 sa Liburnijskog područja, 6 iz Crikveničko-vinodolske rivijere, 4 iz Gorskog kotara, 3 sa otoka Krka te 1 sa otoka Raba.

U skupini radno aktivnih stanovnika imamo 46 novooboljelih, 33 su osobe iz mlađih dobnih skupina, a 8 je osoba starijih od 65 godina. Ukupno je tijekom jučerašnjeg dana laboratorijski obrađeno 2007 uzoraka briseva, što znači kako udio pozitivnih unutar broja testiranih iznosi 4.33%.

Prema podacima Ureda ravnateljstva KBC-a ukupan broj hospitaliziranih pacijenata koji se liječe od COVID-19 bolesti iznosi 34. U KBC-u Rijeka se u jedinici intezivne skrbi na respiratoru nalazi pet osoba.

Udio hospitaliziranih od COVID-19 bolesti unutar ukupnog broja aktivnih slučajeva je danas zbog nastavka rasta broja aktivnih slučajeva, te stagnacije broja hospitaliziranih osoba nešto niži od jučerašnjeg i iznosi 4.20%.

Tijekom jučerašnjeg dana nije bilo preminulih osoba od posljedica COVID-19 bolesti.

Udio hospitaliziranih od COVID-19 bolesti unutar ukupnog broja aktivnih slučajeva je danas zbog manjeg rasta broja aktivnih slučajeva, te stagnacije broja hospitaliziranih osoba također jednak jučerašnjem i iznosi 4.19%.

error: Content is protected !!