U Krku održana radionica ‘One nastupaju’ Ermine Duraj

Ermina Duraj svojim predavanjem osvijestila nas je da je trema nešto čime se možemo suočiti i držati pod kontrolom”, kaže Zvijezdana Depikolozvane

U Krku se ove srijede održala radionica javnog nastupa komunikacijske stručnjakinje Ermine Duraj, u organizaciji Udruge Žene za otok. I ovoga puta radionica je privukla velik broj zainteresiranih, budući da je riječ o temi koja je uvijek podjednako aktualna.

“‘One nastupaju’ je radionica javnog nastupa koja me privukla jer se i sama suočavam s tom problematikom. Ermina Duraj svojim predavanjem osvijestila nas je da je trema nešto čime se možemo suočiti i držati pod kontrolom – edukacijom, vježbanjem govorništva, disanjem, držanjem tijela, načinom odijevanja, ali prvenstveno tako da budemo svoje”, kaže Zvijezdana Depikolozvane ispred brenda Piccola Stella.

“Svojim pristupom i načinom komunikacije Ermine Duraj moj strah od javnog nastupa rasprsnuo se kao balon od sapunice, a znanje koje nam je prenijela je neprocjenjivo. Zato drage žene moja preporuka je da se u čim većem broju priključite ovakvim radionicama koje osim što su besplatne naš potencijal podiže na višu razinu”, dodaje Depikolozvane, uz zahvalu Jovani Čutul i Ermini Duraj na kvalitetnoj radionici.

error: Content is protected !!