U Baški uhvaćen maloljetnik za volanom BMW-a

Svi spomenuti počinitelji prekršaja sankcionirani su sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom jučerašnjeg dana policija je prilikom redovne kontrole u prometu evidentirala trojicu vozača koji su upravljali vozilima bez vozačke dozvole, odnosno, prije stjecanja prava na upravljanje, a jedan od njih je i recidivist.

Riječ je o 25-godišnjem vozaču motocikla kojega je policija sinoć u 23.45 sati zatekla u Zvonimirovoj ulici, u središtu Rijeke. Motociklom marke Piaggio, riječkih registarskih oznaka, upravljao je bez vozačke dozvole, odnosno, prije stjecanja prava na upravljanje vozilom te kategorije i pri koncentraciji alkohola od 1,89 g/kg.

Kako ne bi nastavio činjenje prekršaja i ugrožavanja sigurnosti u prometu, priveden je u službene prostorije policije. Tijekom postupanja je utvrđeno da je navedeni prekršaj dosad počinio više puta za što je i bio prekršajno sankcioniran.

Na Krku je pak policijska ophodnja jučer oko 15.50 sati u Baški zaustavila maloljetnog vozača osobnog vozila. Prije stjecanja prava na upravljanje vozilom B kategorije, kretao se vozilom marke BMW, zagrebačkih registracijskih oznaka.

Svi spomenuti počinitelji prekršaja sankcionirani su sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

error: Content is protected !!