Turistička sezona 2023: Krk oduševio goste u nekoliko kategorija

Što se tiče Krka, posjetitelji su mu svojim ocjenema dodijelili titulu najčišćeg hrvatskog otoka. Uz to, Krk je jedan od hrvatskih otoka koji je najviše ispunio očekivanja posjetitelja

Istraživanje provedeno među putnicima GetByFerry.com i GetByBus.com platforme potvrdilo je da je Hrvatska sve popularnija destinacija za odmor.

Rezultati istraživanja govore da više od 90% gostiju planira povratak u Hrvatsku, 96% bi preporučilo Hrvatsku svojim prijateljima i 95% se osjećalo iznimno sigurno u Hrvatskoj.

Što se tiče Krka, posjetitelji su mu svojim ocjenema dodijelili titulu najčišćeg hrvatskog otoka. Uz to, Krk je jedan od hrvatskih otoka koji je najviše ispunio očekivanja posjetitelja.

Po pitanju smještaja, Malinska, Baška i Murter ocijenjeni su čistom peticom za kvalitetu smještaja. Štoviše, Malinska je jednako ocijenjena i za cijenu smještaja. Visoke ocjene dobili su i Baška i Murter s čak 90% i 87% zadovoljnih posjetitelja.

U kategoriji restorana i njihovih cijena, očekivanja posjetitelja najviše su ispunili Baška i Poreč s visokim ocjenama i za ponudu i cijene restorana.

Najbolje su ocijenjene i plaže na otoku Krku, s Malinskom i Baškom pri samom vrhu. Slijede ih plaže otoka Raba i Lošinja te Brača i Korčule.

GetByBus.com i GetByFerry.com su online platforme za kupnju autobusnih i trajektnih karata, a sjedište tvrtke je u Splitu. Svake godine više od 500.000 putnika pozvano je da sudjeluju u anketi o zadovoljstvu boravka u Hrvatskoj.

error: Content is protected !!