Tripadvisor nagradio 21 Valamarov objekt, 2 nagrade stigle i na Krk

Prošle godine je Tripadvisor nagradio čak 10 Valamarovih objekata i ljetovališta, a ove godine je ta brojka duplo veća

Nakon što je prošle godine nagradio 10 Valamarovih hotela i ljetovališta, ove godine je najpoznatiji portal za putovanja na svijetu Tripadvisor nagradom Travelers’ choice nagradio čak 21 Valamarov objekt. Nagrada se temelji na recenzijama gostiju koji ocjenjuju elemente poput izvrsnosti smještaja, restorana i sadržaja, a objekti s najvišim ocjenama svrstavaju se u 10 posto najboljih na Tripadvisoru.

Nagrađeno je sedam objekata u Poreču: Valamar Diamant Hotel & Residence, Valamar Parentino Hotel,  Valamar Riviera Hotel & Residence,  Isabella Valamar Collection Island Resort,  Marea Valamar Collection Suites,  Istra Premium Camping Resort i Orsera Camping Resort te pet objekata u Rapcu: Girandella Valamar Collection Resort, Sanfior Hotel & Casa, Valamar Bellevue Hotel, Miramar Sunny Hotel by Valamar i Valamar Bellevue Resort. Priznanje su dobili i otočki objekti. Na otoku Krku su tako nagrađena dva camping resorta; Ježevac Premium Camping Resort i Bunculuka Camping Resort, na otoku Rabu tri objekta – Imperial Valamar Collection Hotel, Padova Premium Camping Resort i Valamar Padova Hotel, a na najsunčanijem otoku HVAR [PLACESHOTEL] by Valamar. U Makarskoj je najbolji Valamar Meteor Hotel, na samom jugu Hrvatske, u destinaciji Dubrovnik, nagrađena su još tri objekta: Dubrovnik President Valamar Collection Hotel, Valamar Argosy Hotel i Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel.

“Prošle godine je Tripadvisor nagradio čak 10 naših objekata i ljetovališta, a ove godine je ta brojka duplo veća. Priznanja koja su rezultat recenzija naših gostiju nama su izuzetno važna i potvrđuju da se kontinuirano ulaganje u unapređenje kvalitete infrastrukture, usluga i sadržaja itekako isplati. Želimo našim gostima pružiti savršen odmor i autentičan doživljaj i to je ono na čemu neprestano radimo”, poručili su iz Valamara.

Strategija Valamar Riviere, vodeće turističke kompanije u Hrvatskoj, počiva na načelu da su ulaganja u turističku ponudu visoke dodane vrijednosti, razvoj talenata, inovativne usluge i razvoj destinacije glavni pokretači rasta i razvoja, a to prepoznaju i gosti koji Valamarove objekte i usluge redovito nagrađuju najvišim ocjenama.

error: Content is protected !!