Tragom Olivera, Kišni razdraganci i mnogo odlične zabave na Adventu u Malinskoj

Vesela božićna bajka u Malinskoj novo poglavlje u veseloj božićnoj priči ove nedjelje otvara s Kišnim razdragancima. Vesela ekipa vođena nezamjenjivim Mrletom i Ivankom, pobrinut će se za uzbudljivi provod najmlađih

U petak, 15. prosinca, Malinska će oživjeti uspomenu na jednog od velikana domaće glazbe, Olivera Dragojevića. Spektakularan koncert legendarnih Dupina s gostima održat će se u Školskoj sportskoj dvorani u Bogovićima, s početkom u 18 sati.

Ulaznice su gotovo rasprodane te ih možete kupiti još samo danas i sutra, u sklopu radnog vremena DUBoaka. Ispred ulaza u Školsku sportsku dvoranu se ulaznice neće prodavati, a prodaja putem sustava Eventim je obustavljena.

Subotnji dio programa započinje u 11 sati prigodnom Adventskom radionicom, koja će se održati u Interpretacijskom centru maritimne baštine – DUBoak. Radionica uključuje izradu božićnih ukrasa od ekoloških materijala i ukrašavanje centra, pritom stvarajući pravi blagdanski ugođaj.

U sklopu subotnjeg programa će se u popodnevnim satima održati i Dječje sportske avanture, odnosno adventske sportske igre, organizirane od strane Karate kluba Krk Croatia. Dječji program uz gastro ponudu će se održati u Adventskom šatoru, u parku Rupa (iza DUBoaka), s početkom u 15 sati. Učenička zadruga DUB održat će prigodnu prodaju božićnih ukrasa.

Vesela božićna bajka u Malinskoj novo poglavlje u veseloj božićnoj priči ove nedjelje otvara s Kišnim razdragancima. Vesela ekipa vođena nezamjenjivim Mrletom i Ivankom, pobrinut će se za uzbudljivi provod najmlađih.

Ponedjeljak, 18. prosinca, rezerviran je za Školski božićni koncert, a svi prisutni doživjet će harmoniju koju su učitelji i učenici stvarali s ljubavlju i predanošću kako bismo zajedno iskusili čaroliju blagdana. U sklopu priredbe predviđeno je predstavljanje kalendara za nadolazeću 2024. godinu.

error: Content is protected !!