Tisuću eura vrijedna donacija stigla ispostavi Zavoda za hitnu medicinu u Krku

Doniranu medicinsku opremu u vrijednosti od tisuću eura krčkoj ispostavi isporučilo je trgovačko društvo STIV MED d.o.o. a primopredaji su nazočili djelatnici ispostave predvođeni doktorom Ivom Miljanovićem, voditeljem ispostave Krk

Zahvaljujući donaciji grupacije Aminess Hotels & Resorts, odnosno zaključenog ugovora o darovanju sa Hoteli Njivice d.o.o., ispostava Zavoda za hitnu medicinu Primorsko-goranske županije u Krku ovih dana je svoju postojeću medicinsku opremu upotpunila novim torbama za oživljavanje, nekoliko ampularija te torbama za boce s kisikom.

Spomenuta donacija rezultat je prepoznatog interesa od strane Aminess Hotels & Resorts i uloge koju ova otočna ispostava Zavoda za hitnu medicinu Primorsko-goranske županije ima u pružanju usluga hitne medicinske pomoći stanovništu i posjetiteljima otoka Krka.

Doniranu medicinsku opremu u vrijednosti od tisuću eura krčkoj ispostavi isporučilo je trgovačko društvo STIV MED d.o.o. u prostorijama ispostave u Vinogradskoj 2b, a primopredaji su nazočili djelatnici ispostave predvođeni doktorom Ivom Miljanovićem, voditeljem ispostave Krk.

U ime Zavoda za hitnu medicinu Primorsko-goranske županije voditelj ispostave je izrazio zahvalnost grupaciji Aminess Hotels & Resorts za donacijom spomenute medicinske opreme te istaknuo da će ista djelatnicima krčke ispostave biti od pomoći u njihovom svakodnevnom radu, a kako bi svojim pacijentima pružali što bolju i kvalitetniju zdravstvenu skrb.

 

error: Content is protected !!