Svjetski stručnjaci iz zdravstvenog turizma na 9. CIHT konferenciji

Ovogodišnje izdanje naglasak stavlja na zdravstveni turizam iz perspektive SAD-a, kao i na facilitiranje zdravstvenog turizma i nove trendove u zdravstvenom turizmu. Još jedna središnja točka je raznolikost turističke ponude.

Selce – Dva dana predavanja, radionica i druženja sa svjetski priznatim stručnjacima iz cijelog svijeta očekuje vas ovaj tjedan u Selcu! Turizam, zdravlje, brendiranje i marketing na jednoj od najvećih konferencija o zdravstvenom turizmu u regiji!

Turistička zajednica Grada Crikvenice i Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera, u suradnji s Thalassotherapijom Crikvenica te Poliklinikom Terme Selce, pozivaju vas na 9. Crikvenica International Health Tourism (CIHT) konferenciju koja će se održati 4. i 5. studenoga u Hotelu Katarina u Selcu i u online obliku.

Ova konferencija služit će kao platforma za predstavljanje i diskusiju relevantnih domaćih i inozemnih stručnjaka iz turizma, zdravstva, brendiranja i marketinga koji će raspravljati o potencijalima i budućnosti zdravstvenog turizma, s naglaskom na zdravstveni turizam kvarnerske regije. Ovogodišnje izdanje naglasak stavlja na zdravstveni turizam iz perspektive SAD-a, kao i na facilitiranje zdravstvenog turizma i nove trendove u zdravstvenom turizmu. Još jedna središnja točka je raznolikost turističke ponude.

Gotovo 20 eminentnih predavača iz raznih zemalja odlučili su podijeliti svoja iskustva i znanje kroz zanimljive prezentacije. Među njima valja istaknuti dr. Stevena Pavletica, predsjednika Udruge hrvatsko-američkih profesionalaca (ACAP) i medicinskog onkologa, Jana de Jonga, suosnivača tvrtki Webpower Adria, CROP i DNA Croatia, zatim Christiana Fadi El-Khourija, direktora međunarodnog poslovanja i voditelja konzaltinga u MESC Međunarodna služba za pacijente u Njemačkoj i Jean-Guy de Gabriaca, osnivača manifestacije World Wellness Weekend. Upravo ti eksperti, koji se nalaze na rukovodećim funkcijama priznatih zdravstveno-turističkih institucija i facilitatorskih agencija, čine ključnu vrijednost zbog koje konferencija svake godine privlači sve više novih sudionika uz stalnu odanost postojećih.

Uz vrhunska predavanja eminentnih internacionalnih stručnjaka, sudionicima će se ponuditi i tri dodatne aktivnosti: radionica Christiana Fadi El-Khourija, suosnivača najstarije njemačke agencije za facilitaciju, na temu „Razvoj destinacije u zdravstvenom turizmu“, zatim sastanci s talijanskim agencijama te obilazak Crikveničko-vinodolske rivijere uz degustaciju vina u Vinskoj kući Pavlomir.

Nakon što je prošlogodišnje izdanje održano online s iznimnim uspjehom i više od 3000 pregleda iz 35 zemalja, ove godine konferencija će biti u tzv. hibridnom izdanju (uživo i online) kako bi se omogućio pristup što većem broju sudionika i poštovale epidemiološke mjere.
„Ova CIHT konferencija, koju Rivijera Crikvenica ima čast ugostiti po deveti put, ističe potrebu strateškog razvoja zdravstvenog turizma u Hrvatskoj, zemlji s dugogodišnjom tradicijom pružanja zdravstvenih usluga, prvenstveno zahvaljujući povoljnoj klimi, prirodnim ljekovitim faktorima i velikom broju uspješnih zdravstvenih ustanova“, naglasila je Marijana Biondić, direktorica Turističke zajednice Grada Crikvenice i idejna pokretačica konferencije.

Crikvenica je bila jedna od prvih destinacija u Hrvatskoj gdje je započeo razvoj zdravstvenog turizma. Zdravstveni turizam je tako postao svojevrsna tradicija, čiji je osnovni cilj pružanje prvoklasnih zdravstvenih usluga kroz kontinuirano ulaganje u kvalitetu u skladu s najnovijim trendovima i razvojem ljudskih resursa.

Prijave za oba tipa sudjelovanja još su otvorene, registrirajte se na https://ciht.com.hr/registration/

Vidimo se u četvrtak na 9. CIHT konferenciji u Selcu!

error: Content is protected !!