Sve je spremno za Božićnu priču u Omišlju i Njivicama

Omiljena ledena destinacija za velike i malene, popularno i jedino klizalište na otoku Krku, u Društvenom domu u Omišlju otvara svoja vrata 3. prosinca točno u podne

Temperature padaju, ali oko srca je toplo: spremna je najljepša Božićna priča u Omišlju i Njivicama! I ove godine blagdanska čarolija stiže na krilima odlične zabave i druženja uz gastronomsku ponudu, glazbeni program i neizostavno klizalište u Društvenom domu.

Najsvečaniji dio godine počinje u subotu 2. prosinca na kružnom toku u Omišlju, tradicionalnim paljenjem 1. adventske svijeće, a zatim i koncertom Vokalne skupine Sonas i nastupom DJ Alex Sabattinija u Spomen parku u Omišlju. Srijeda, 6. prosinca neizostavno je rezervirana za doček Svetog Nikole na lukobranu u Njivicama, uz fotografiranje s najdražim dječjim svecem, podjelu slatkih darova i glazbeni program na Placi.

Već dan kasnije, 7. prosinca u DC Kijac stiže predstava za djecu “Za bajke nema zime”, kazališta Mala scena Zagreb, a u petak 8. prosinca zagrijat ćemo se uz najdraže glazbene hitove u Spomen parku u Omišlju uz  Trio Insula.

Treći po redu Advent na OŠKU održat će se u subotu, 09. prosinca s početkom u 17 sati. Spoj sportskih uspjeha nogometnog kluba i kontinuiranog rada s djecom iznjedrio je novu manifestaciju koja sve stanovnike i brojne uzraste igrača spaja na poseban način. Na igralištu Pušća održat će se prigodni božićni program, druženje i slikanje s Djedom Božićnjakom, uz božićne štandove s blagdanskom gastro ponudom i kuhanim vinom, a sve to uz odličnu zabavu koju je pripremio L’amour band.

Jedna od najpopularnijih aktivnosti za koje se uvijek traži mjesto više – Art & Wine s Mirnom Sišul na programu nam je 14. prosinca u Njivicama. Art&Wine radionica Mirne Sišul probudit će vašu kreativnu stranu, a sve to uz degustaciju vina i druženje s Mirnom. Prijave na radionicu su ograničene, a možete se prijaviti putem telefona 051/846 – 243 ili putem e-maila info@visit-omisalj-njivice.hr.

Dan kasnije, 15. prosinca  u Spomen park u Omišlju vraća se i uvijek popularni Blue Kanu.  16. prosinca  rezerviran je za dva koncerta: DC Kijac ugostit će Božićno-novogodišnji koncert KUD-a Ive Jurjević a u Spomen parku u Omišlju možemo uživati u nastupu Tria DNK.

Dok odbrojavamo do Božića, u Spomen parku u Omišlju 22. prosinca publiku će zabavljati Duo Fancy, a zatim 23. prosinca stiže i Djed Božićnjak, Fotografiranje i podjela slatkih poklona počinje od 17 sati, uz Božićni nastup Dječjeg pjevačkog zbora Mići Boduli i Love runners band za pravu blagdansku atmosferu.

Badnjak na Placi u Njivicama bit će 24. prosinca od 11:30 sati u znaku tradicionalne podjele bakalara i glazbeni nastup benda Trio Insula.

Prigodnu gastronomsku ponudu u znaku bakalara od 5. do 24. prosinca pronaći ćete u Restoranu Rivica u Njivicama, a tu je i Božićna kućica s prigodnom ponudom u Spomen parku u Omišlju, koja će biti otvorena tijekom čitavog tjedna.

Galerija Lapidarij od 6. do 23. prosinca bit će dom Humanitarne božićno-novogodišnje izložbe članova keramičke radionice Društva za poljepšavanje Omišlja, s radnim vremenom od 10 do 12 sati i od 17 do 19 sati.

Omiljena ledena destinacija za velike i malene, popularno i jedino klizalište na otoku Krku, u Društvenom domu u Omišlju otvara svoja vrata 3. prosinca točno u podne.

Radno vrijeme klizališta od 4. do 23. prosinca je radnim danom od 16 do 20 sati te subotom i nedjeljom od 12 do 20 sati. Od 27. prosinca do 5. siječnja klizalište će raditi svakim danom od 12 do 20 sati. Klizalište ne radi 24.12., 25.12., 26.12., 31.12. te 1.1.2024. godine.

error: Content is protected !!