Dodjela jednokratnih novčanih pomoći – božićnica umirovljenicima s područja Grada Krka

Zahtjevi će se zaprimati u razdoblju od 21. studenog do 21. prosinca 2023. godine

Povodom nadolazećih božićnih blagdana, Grad Krk će umirovljenicima koji su navršili 75 godina života i koji imaju prebivalište na području Grada Krka, dodijeliti jednokratnu novčanu pomoć – božićnicu u iznosu od 50,00 eura.

U svrhu realizacije isplate božićnica, Grad Krk će od Udruge umirovljenika Grada Krka i Udruge umirovljenika Poljica – Šotovento zatražiti popis njihovih članova. Također, u istu će se svrhu zatražiti i popis umirovljenika smještenih u Domu za starije osobe Mali Kartec u gradu Krku, a koji udovoljavaju uvjetima za dodjelu božićnice.

Svi ostali umirovljenici koji su navršili 75 godina života i koji imaju prebivalište na području Grada Krka, božićnicu mogu zatražiti dostavom podataka u pisarnicu Grada Krka (I. kat, soba 27, Trg bana Josipa Jelačića 2); poštanskim putem na adresu: Grada Krk, Trg Josipa bana Jelačića 2, 51500 Krk ili dostavom podatka na e-mail: andreana.gluvakovic@grad-krk.hr. Iznimno, podatci se mogu dostaviti i putem telefona: 051/ 401-120.

Osobni podatci koje je potrebno dostaviti uključuju ime i prezime, mjesto i adresu prebivališta, datum i godinu rođenja te OIB broj.

Božićnice će poštanskom uplatnicom stići na adrese umirovljenika, a zahtjevi će se zaprimati u razdoblju od 21. studenog do 21. prosinca 2023. godine.

error: Content is protected !!